Spor Hakim Ziyech tapusuyla Aslan

Hakim Ziyech tapusuyla Aslan

Paylaş
Hakim Ziyech tapusuyla Aslan

Galatasaray, Hakim Ziyech’te satın alma opsiyonunu devreye soktu. Faslı yıldızla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Ziyech, 2 milyon 850 bin euro maaş alacak.

Galatasaray, Hakim Ziyech’in bonservisini alındığını ve 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Hakim Ziyech’in geçici transfer sözleşmesinde yer alan bedelsiz satın alma opsiyonu şartları oluştuğundan kesin transferi bedelsiz olarak gerçekleşmiştir. Futbolcuya 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025- 2026 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecektir” denildi.

Haberin Devamı

PUMA, 5 YILDIZLI FORMAMIZI YAPACAKTIR

Puma markası bundan sonra Galatasaray’ın tüm branşalarında forma tasarımında bizim yanımızda olacak. Kendilerine teşekkür ederim. Önümüzdeki sene için hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Puma ekibinin 5 yıldızlı forma için tasarım çalışmalarına başladığını tahmin ediyorum. Şimdiden bu tasarımları görmek için sabırsızlanıyorum. Anlaşmamızın Galatasaray’a ve Puma’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum.

OĞUZ AYDIN GÜNDEMİMİZDE

Puma ile yapılan sponsorluk anlaşmasında konuşan Galatasaray’ın başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. “En iyi takımı kurmaya çalışıyoruz” diyen Özbek, Beşiktaş’ın görüşmelerde bulunduğu Alanyasporlu Oğuz Aydın hakkında konuştu. Cim Bom’un patronu, “Oğuz Aydın Türkiye’nin iftihar ettiği bir futbolcu. Elbette bizim bütçemiz doğrultusunda ve takımın kurulması çerçevesinde gündemimizde olabilecek bir isim. Şu anda söyleyeceklerim bundan ibaret. Batshuayi’nin transferi bitince açıklarız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TETE DAVASINI BEKLEMEK LAZIM

Özbek, “Tete transferinden dolayı Galatasaray’ın ceza alma riski var mı?” sorusu üzerine “Dava 27 Haziran’daydı. Bugün 11 Temmuz’a ertelendiğini duydum. Davanın sonucunu beklemek lazım” yanıtını verdi.

6 TEMMUZ ÇOK ÖNEMLİ

Özbek, projeler konusuna değindi: “6 Temmuz’da çok önemli bir genel kurul var. Üyelerimizi davet ediyorum. Florya ve bazı gayrimenkuller için yetki almak için bu genel kurulumuz çok önemli. Riva’dan başladık, Florya ve Mecidiyeköy projelerimiz var. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için kullanacağımız çok önemli bir proje Florya.”