SporHaller yola çıkıyor

Haller yola çıkıyor

Paylaş
Haller yola çıkıyor

İtalyan golcü Immobile’yi transfer eden Beşiktaş, Dortmund’dan Sebastien Haller ile pivot santrfor sorununu da çözüyor. Kartal, Aboubakar ve Muleka’nın satışından gelecek parayla Haller’i kadrosuna katacak.

Yeni, güçlü Beşiktaş adım adım geliyor. Stopere Gabriel Paulista’yı, forvete Ciro Immobile’yi alan Beşiktaş transferde durmuyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un isteği ile pivot santrfor Sebastien Haller ile temasa geçilmişti. Dortmund iki yıl daha sözleşmesi olan 30 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü için kapıyı 10 milyon eurodan açtı.

Haberin Devamı

BAĞLARI KOPARDI

Beşiktaş, satılması planlanan Aboubakar ve Muleka’dan gelecek parayı Haller transferinde kullanmaya kararlı. Alman ekibi ile bonservis pazarlığı da sürüyor. Kartal, fiyatın 7-8 milyon euro bandına çekilmesine çalışıyor. Geçen sezon kısa süreler şans bulduğu 14 lig maçında 1 asist gerçekleştiren Haller ayrılmak istediğini yönetime de bildirdi.

BUGÜN RAKİP SHAKHTAR

Beşiktaş hazırlık maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşılaşıyor. Geçen hafta Hırvat ekibi Dinamo Zagreb maçı yağmur ve dolu engeline takılan Kartal, Shakhtar ile saat 18.30’da Sport Park Radomlje Stadı’nda karşı karşıya gelcek. Maçı Exxen platformu canlı yayınlayacak

TAKTİK İDMANA DEVAM

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Maribor kentinde sürdürdü. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Son bölümdeki çift kale ise oldukça keyifli geçti

Haberin Devamı

KARTAL’IN GÖZÜ DAVİD NERES’TE

Beşiktaş, transferde rotayı bir kez daha Benfica’ya çevirdi. Kartal, Portekiz devinden David Neres’in transferi için harekete geçti. CNN Portekiz’de yer alan habere göre siyah-beyazlıların 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için resmi temaslara başlayacağı belirtildi. Benfica’da 281 maçta 74 gol-69 asistle oynayan Neres’in piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyor.