SporHasret bitecek mi?

Hasret bitecek mi?

Paylaş
Hasret bitecek mi?

Trabzonspor, haftanın kapanış gününde Gaziantep’e konuk oluyor. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Ligde oynadığı 4 maçtan da beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, Güneydoğu Anadolu ekibi karşısında 4 aylık hasreti bitirmeyi hedefliyor.

Son galibiyetini 26 Mayıs’ta Ankaragücü’nü yenerek alan Fırtına, ligde 120 gündür kazanamıyor. Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları bulunan Enis ile Savic, henüz hazır olmayan Hüseyin ve kart cezalısı Visca, görev yapamayacak. Orsic de Gaziantep’e götürülen kafileye dahil edilmedi. Ev sahibi ekipte ise Stephen, Emre, Mirza, Mustafa ve Daubin’in sakatlığı var.

Haberin Devamı

GAZİANTEP’E KAYBETMİYOR

Bordo-mavililer, kritik deplasmanda istatistiğine güveniyor. İki takım daha önce 10 kez karşı karşıya gelirken Trabzonspor, rakibine hiç yenilmedi. 7 galibiyet, 3 beraberlik alan Fırtına, attığı 23 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü. Karadeniz ekibi, rakibiyle deplasmanda oynadığı 5 maçta ise 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

ÇALIŞIP GİTTİ

Fırtına, Gaziantep maçı hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Sabah saatlerinde gerçekleşen antrenmanda Şenol Güneş, zorlu maçın taktiği üzerinde durdu. Öğleden sonra Gaziantep’e hareket eden bordo-mavili kafile, burada maç için kampa girdi.

NWAKAEME VAKTİ

Gaziantep deplasmanında Şenol Güneş’in en büyük kozlarından biri Nwakaeme olacak. Kayseri karşısında ikinci yarının başında oyuna dahil olan Nijeryalı futbolcu, bir asist yapmış ve skorun 2-0’dan 2-2’ye gelmesinde önemli rol oynamıştı. Güneş, bugün ilk 11’de şans vereceği 35 yaşındaki tecrübeli oyuncudan takımın saha içindeki komutanı olmasını istedi.

Haberin Devamı

BU KEZ RAKİP SELÇUK İNAN

Şenol Güneş, Trabzonspor’un başındaki 5. dönemine eski takımı Beşiktaş karşısında başlamıştı. Deneyimli teknik adam, ardından eski yardımcısı Burak Yılmaz’ın çalıştırdığı Kayserispor ile karşılaşmıştı. Bugün de rakip, Güneş’in eski öğrencilerinden olan Selçuk İnan’ın başında bulunduğu Gaziantep. İki isim, hocalık kariyerlerinde 1 kez rakip oldu. Güneş’in takımı Beşiktaş, İnan’ın ekibi Kasımpaşa’yı 2-1 yendi.