SporHavada karada affetmiyor

Havada karada affetmiyor

Paylaş
Havada karada affetmiyor

Fenerbahçe’nin transferini açıklamaya hazırlandığı En-Nesyri, uzun boyu ve güçlü zıplama yeteneğiyle hava toplarında etkili. Faslı forvet, savunma arkasına yaptığı hızlı koşularla da çabuk pozisyona girebiliyor.

Fenerbahçe’nin transferi için saatleri saydığı Youssef En-Nesyri, birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. 1.92 m. boyunda olan Faslı forvet, güçlü zıplama yeteneği sayesinde hava toplarında çok etkili. En-Nesyri, ayrıca hızlı koşuları ve savunma arkasına yaptığı derinlemesine koşularla rakip savunmaları zor durumda bırakabiliyor. Özellikle duran toplarda ve ortalarda sıkça gol arayan bir golcü olan 27 yaşındaki forvet, kanatların hücum bölgesinde de oynayabiliyor.

Haberin Devamı

EN PAHALI TRANSFER OLACAK

İspanyol basını, Fenerbahçe ile Sevilla’nın 20 milyon euro karşılığında el sıkıştığını yazdı. En-Nesyri de senelik 4 milyon euro ve bonusların yer aldığı bir sözleşmeye imza atacak. Transfer 20 milyon euro veya üzeri bir rakamda gerçekleştiğinde Süper Lig’in en pahalı dış transferi olacak. Faslı forvet, Galatasaray’ın Porto’dan 2000 yılında 17 milyon euroya transfer ettiği Jardel’i geride bırakıp bu alanda birinci sıraya yerleşecek.

SEVİLLA DOĞRULADI

Sevilla yönetiminden En-Nesyri açıklaması geldi. Kulübün sözcüsü Javier Santos, “Yapılan görüşmelerin ardından En-Nesyri Fenerbahçe’ye katılmaya yakın” dedi.

20

Geçen sezonu 41 maçta 20 gol ve 3 asist ile tamamlayan En-Nesyri, Fas Milli Takımı’yla da 73 maça çıkıp 20 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’Yİ GURURLANDIRACAĞIM

Kanarya’nın yeni transferi Allan Saint Maximin, taraftarları heyecanlandırdı. Hull City maçında taraftarları selamladığı fotoğrafı paylaşan Maxim, “Yeni meydan okuma kabul edildi, seni gururlandıracağım. Yaşa Fenerbahçe” notunu düştü.

MERT MÜLDÜR’E BÜYÜK ONUR

EURO 2024’te taraftarların oylarıyla seçilen en güzel goller açıklandı. Mert Müldür’ün Gürcistan’a karşı kaydettiği gol listenin zirvesinde yer aldı. İspanyol yıldız Lamine Yamal’ın, Fransa maçında attığı gol ikinci, Arda Güler’in Gürcistan maçında attığı gol, en güzel üçüncü golü seçildi.

MOURİNHO’DAN SERT UYARILAR

Salı günü Lugano ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Mourinho, taktik çalışmayı sık sık durdurarak oyunculara uyarılarda bulundu. Sarı-lacivertliler, bugün çalışmalarına devam edecek.

LUGANO LİGE 3 PUANLA BAŞLADI

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda salı günü karşılaşacağı Lugano, İsviçre Süper Ligi’ndeki ilk maçında Grasshoppers’ı geriden gelerek 2-1 yendi. Grasshoppers, Morandi’nin penaltısı ile öne geçti. Lugano, 61’de Przybylko, 90+2’de Uran Bislimi ile kazanmayı başardı.

DESTEKLEDİĞİNİ 1 GÜNDE SATIYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bodrum’da düzenlenen 19.07 Fenerbahçeliler Günü etkinliğinde Galatasaray’ı hedef aldı. Ali Sami Yen aleyhine tezahüratlara karşı “Yok, gerek yok. Benim olduğum yerde Ali Sami Yen’e laf etmeyin lütfen” diyen Koç, “Bir rakibimiz var, bir gün beyaz dediğine ertesi gün siyah diyor. Bir gün desteklediğini ertesi gün satıyor. Riyad’da bize yaşatılanlar, Riyad’dan sonra o kulübe yaşatılsaydı ilk ben çıkardım, ‘Haksızlık yapmayın, hepimiz sorumluyuz, hepimiz oradaydık, hepimizin kararı’ diye. Bir köşeye çekildiler ve bize olan, bana olan kumpası keyifle izlediler. Keyifle izlediği yarın bir gün başına gelir” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

GERİ DÖNDÜ AMA UEFA’DA YOK

Sarı-lacivertlilerin Lugano maçı öncesi UEFA’ya bildireceği futbolcu listesi belirlendi. Yeni transferler Levent Mercan, Oğuz, Maxim ve Cenk Tosun listede yer alacak. Kiralık olarak oynadığı Panathinaikos’tan geri dönüp dün idmana çıkan Samet Akaydın’ın kadroda olmadığı öğrenildi. Samet’in sakatlığının devam ettiği ifade edildi.

D-SMART’TAKİ DEV MAÇA 2 GÜN KALDI

Fenerbahçe’de gözler 23 Temmuz Salı günü İsviçre’de oynanacak Lugano maçına çevrildi. Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi yolundaki 2. ön eleme turundaki ilk maçı D-Smart ve D-Smart Go ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Kanarya, Mourinho önderliğinde Devler Ligi hasretini bitirmek istiyor. Fenerbahçe, geçen sezon UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek final oynamış, bu turda Yunanistan’ın Olympiakos takımına elenmişti. Lugano ise Konferans Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta yer almış ve grubu son sırada tamamlamıştı.

Haberin Devamı