SporHayalimiz Avrupa Ligi

Hayalimiz Avrupa Ligi

Paylaş
Hayalimiz Avrupa Ligi

Beşiktaş’ın tecrübeli stoperi Gabriel Paulista, “Herkes başarıyı ister. Ancak Avrupa Ligi’ni kazanmak bir hayal. Olursa müthiş bir başarı olur” dedi. Brezilyalı oyuncu, Türkiye’de hakemlerin oyunu çok durdurduğunu da söyledi.

Kartal’ın bu sezon Atletico Madrid’den transferi Gabriel Paulista, idman öncesinde basının sorularını cevapladı. 33 yaşındaki tecrübeli stoper, “Herkes başarılı olmak ister. Avrupa Ligi’ni kazanmak müthiş bir hayal ve müthiş bir başarı olur. Adım adım düşüneceğiz, gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi. Türkiye Ligi’nin güce dayalı olduğunu belirten Paulista, hakemlerin çok düdük çalarak oyunu durdurduğunu, bunun da kaliteyi aşağı çektiğini söyledi.

Haberin Devamı

AZ HATA YAPIYORUZ

Tecrübelerini ve liderlik özelliğini sahaya yansıttığını belirten Gabriel Paulista şunları söyledi: “Lige iyi başladık, böyle devam edeceğiz. Trabzon maçı zor olacak ama kendimize güveniyoruz. Hoca değiştiren takımlar reaksiyon verir, bunu biliyoruz, ona göre hazırlanıyoruz. Az hata yapan bir takımız, daha da gelişeceğiz. Milli ara çok iyi oldu. Ailelerimizle zaman geçirdik, moral depoladık. Bahanemiz yok, kazanarak devam etmeliyiz.”

Hayalimiz Avrupa Ligi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BEŞİKTAŞ’I AĞIRLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş’ın heyetini Külliye’de kabul etti. Başkan Hasan Arat, yöneticiler ve bazı futbolcuların olduğu kabulde Erdoğan, “121 yıllık tarihinde başarıları, yetiştirdiği nice sporcularla Türk sporuna katkıda bulunan Beşiktaş Başkanı Sayın Hasan Arat ve yöneticileri ağırlamaktan memnuniyet duydum. Beşiktaş’a başta Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Haberin Devamı