SporHayallerimize odaklanın

Hayallerimize odaklanın

Paylaş
Hayallerimize odaklanın

Fenerbahçe, bugün Kasımpaşa’ya konuk olurken teknik direktör Jose Mourinho, “Hayallerimiz şampiyonluk, rakibimiz Kasımpaşa. Sadece buna odaklanın, derbiyi sonra düşüneceğiz” dedi.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı. İdman öncesi bir konuşma yapan teknik direktör Jose Mourinho, “Kesinlikle bir sonraki haftadaki Galatasaray maçını düşünmeyin. Rakibimiz Kasımpaşa ve hayalimiz şampiyonluk. Biz buna odaklanacağız. Galatasaray maçını düşünmeye Kasımpaşa galibiyeti sonrasında başlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

RİTMİMİZİ BULAMADIK

Yeni transferler Amrabat ve Kostic’e de dikkat çeken Portekizli teknik adam şunları söyledi: “Amrabat ve Kostic aramıza yeni katıldı. Yeni transferlerin takıma güç katacağından şüphem yok. Henüz ritmimizi bulamadık. Eksiklerimiz var. Ancak her hafta daha iyi olacağız. Kadromdaki her oyuncuya güveniyorum, herkes şans bulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

FERDİ SİFTAH YAPTI

Fenerbahçe’den Brighton’a giden Ferdi Kadıoğlu, yeni takımı ile ilk kez İngiltere Premier Lig’de forma giydi. Ipswich Town ile golsüz biten maçın 68. dakikasında Brighton formasını ilk kez giyen Ferdi istekli oyunu ile dikkat çekti.

OSAYİ YOK DJİKU ZOR

Fenerbahçe’de sakatlığı süren Osayi bugün forma giymeyecek. Sakatlığı geçmesine rağmen takımla fazla çalışma şansı bulamayan Djiku’nun da bugün riske edilmemesi bekleniyor. Djiku’nun yerine stoperde Becao şans bulacak. Yeni transfer Amrabat’ın ikinci yarıda süre alması beklenirken, doğru dürüst idmana çıkmayan Kostic’in ise kadroda olmayacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

REAL KİLİDİ ARDA’YLA KIRDI

La Liga’da Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad’ı 2-0 yendi. Ev sahibinin dirençli futbolu karşısında ilk 11’de başlayan Arda’nın 58’de yaptırdığı penaltıda Vinicius’un golüyle öne geçen Los Galacticos, 75’te bu kez Mbappe’nin penaltısıyla 3 puana uzandı.

SAMİ UĞURLU TRİBÜNDE

Kasımpaşa’da teknik direktör Sami Uğurlu’nun cezası devam ediyor. Konyaspor ile ligin ilk haftasında oynanan müsabakanın ardından 7 maç ceza alan Uğurlu, Fenerbahçe maçında takımının başında olamayacak.

EMRE GİTTİ KENT KALDI

Fenerbahçe kadroda düşünmediği 27 yaşındaki Emre Mor’u transferin bitmesine dakikalar kala Eyüpspor’a kiraladı. Transfer TFF’ye bildirildi. Emre, Fenerbahçe’de 49 maçta 6 gol attı, 5 asist yaptı. Gitmesine kesin gözüyle bakılan Ryan Kent ise takımda kaldı.