SporHayallerimizin çok gerisindeyiz

Hayallerimizin çok gerisindeyiz

Paylaş
Hayallerimizin çok gerisindeyiz

Güneş, “Hayallerimizin çok gerisindeyiz” dedi. Tesislerde basın toplantısı yapan tecrübeli hoca takımın moral ve öz güven sorunu olduğunu söyledi,”Organizasyonu ben yapacağım ama katılım sağlayacak oyuncularımız. Birbirimizi belki üzeceğimiz anlar da olacak ama düzeleceğiz” ifadesini kullandı.

TESLİM OLMAYACAĞIZ

Haberin Devamı

Güneş şunları söyledi: “Teslim olmayacağız. Transfer bazen çözümdür ama fazla transfer de sorun olur. (13 transfer yapıldı) Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz. Sıkıntı olacak ama düzelteceğiz. Hakemi mazeret yapmayacağız. Sahada ayakla oynanan oyunu düzeltelim, diğer ayak oyunlarına geliriz. Fenerbahçe oyuncu üretti ve sattı. Başarılı yani. Şampiyonluk gelmeyince eleştiriliyor. İdeal 11 daha bulamadım, üzgünüm.”

VİSCA VE ORSİC GERİ DÖNÜYOR

Sezona 5 beraberlik ile başlayan Trabzonspor, galibiyet hedefiyle Konyaspor maçına hazırlanıyor. Cezası biten Visca ve sakatlığı geçen Orsic pazar günü sahada olabilecek. Güneş’in Nwakaeme ile Orsic arasında tercih yapması bekleniyor. Gaziantep maçında sakatlık yaşayan Eren’de sıkıntı yok. Banza ile Cham’ın da forması garanti görünüyor.

Haberin Devamı