Spor"Hiç olmadığım kadar motiveyim"

"Hiç olmadığım kadar motiveyim"

Paylaş
"Hiç olmadığım kadar motiveyim"

Avusturya’da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe’nin hocası Mourinho, “Hiç olmadığım kadar motive hissediyorum kendimi. Hedefimiz 35 milyon taraftarımıza özledikleri mutlulukları vermek” dedi.

Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho, Avusturya’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kulübün şartlarının çok iyi olduğunu belirten Portekizli teknik adam, “Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Hiç olmadığım kadar motive hissediyorum kendimi. Çalışmalarımıza takımın yarısıyla başlayabildik sadece kolay değil. 2 hafta içerisinde de Şampiyonlar Ligi ön elemesi başlayacak. Biz elimizdeki oyuncularla çalışmamızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Hedefimiz 35 milyon Fenerbahçe taraftarına özledikleri mutlulukları vermek” dedi. Mourinho, şöyle devam etti: “Başkanımız kulübün gelişmesini istiyor. Kulübün gelişmesi demek en iyi oyuncularımızı satmamak demek. Biz transfer pazarında neler istediğimizi biliyoruz.”

Haberin Devamı

TÜRKLER İYİ İŞ ÇIKARDI

“Türk Milli Takımı’ndaki oyuncularımız tatillerine başladılar. Şu anda yaşamış olduğumuz en büyük zorluk bu ama iyi bir sebepten dolayı. Türk Milli Takımı çok iyi bir iş çıkarttığı için bu durumdayız. Benim için bir anlamda hayal kırıklığı ama yapacak bir şey yok.”

SAİNT-MAXİMİN ‘EVET’ DEDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’de oynayan kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin transferinde geri sayıma geçti. Saint-Maximin, Jose Mourinho faktörü sebebiyle sarı-lacivertlilere ‘Evet’ yanıtını verdi. Fransız yıldızın yüksek maaşı konusunda pazarlıklar sürüyor. Temmuz 2023’te Newcastle United’dan Al-Ahli’ye 27.2 milyon euroya transfer olan Fransız yıldız, 31 maçta 4 gol atıp 10 asist yaptı.

Haberin Devamı

ADAMA TRAORE SÜRPRİZİ

Fenerbahçe’nin, Ferencvaros’ta forma giyen “Malouda” lakaplı hücum oyuncusu Adama Traore’yi transfer gündemine aldığı öğrenildi. Africa Foot’un haberine göre; sarılacivertlilerin 3 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeye hazır olduğu belirtildi. Macar ekiple 27 maça çıkan Traore, 14 kez fileleri havalandırırken 5 kez de asist yaptı.