SporIcardi ile Wanda Nara barıştı kafalar karıştı! Galatasaraylıları üzecek iddia

Icardi ile Wanda Nara barıştı kafalar karıştı! Galatasaraylıları üzecek iddia

Paylaş
Icardi ile Wanda Nara barıştı kafalar karıştı! Galatasaraylıları üzecek iddia

Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile barışması Galatasaraylı camiada kafaları karıştırdı. Son haftalarda düşen form grafiği, eşi Wanda Nara ile barıştıktan sonra Arjantin'e transfer olacağı iddiaları gündemi epey meşgul eden Mauro Icardi için geçtiğimiz günlerde İbrahim Hatipoğlu 'takımda kalacak' şeklinde açıklama yapmıştı ancak iddiaların ardı arkası yine de kesilmiyor. Arjantin basını, Icardi'nin Türkiye'de son sezonu olabileceğini ve oyuncuya talip olan takımın dev bir bonservis bedelini gözden çıkardığını duyurdu.

Galatasaray'da gündem Arjantinli golcü Mauro Icardi. Kendisinden beklenen performanstan uzak kalan oyuncunun takımdan ayrılacağı iddialar arasında.

Haberin Devamı

GİDİYOR MU, KALIYOR MU?

Icardi'nin Galatasaray'daki geleceği merak edilenler hakkında açıklama Sportif A.Ş Başkan Yardımcısı İbrahim Hatipoğlu'ndan gelmişti.

'AYRILIK SÖZ KONUSU DEĞİL'

Hatipoğlu, “Icardi’nin özel hayatındaki olumlu gelişmeler bizi de sevindirir. Sonuçta çocukları Arjantinde’ydi. Ayrılması kesinlikle söz konusu değil. Herkesin bildiği gibi Icardi bizim için çok değerli bir futbolcu ve ayrılmayı asla düşünmüyor. Bu sezon ligde ve Avrupa’da hedeflerimize ulaşacaksak bunda Icardi’nin önemli bir rolü olacak” demişti.

Bu açıklamadan günler sonra Icardi hakkında flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Sabah'ın Arjantin basınından derlediği habere göre Icardi için yeni takımı, Galatasaray'a dev bir bonservis bedeli ödemeye çoktan hazır.

Haberin Devamı

WANDA İLE BARIŞTI

Eşi Wanda Nara ile barışırsa Arjantin'e döneceği iddiaları sonrası Icardi hakkında Renzo Pantich isimli bir gazeteci dikkat çeken iddialar ortaya attı.

DÖNMEK İSTİYOR

Söz konusu habere göre; Geçen sezon başında bonservisiyle CimBom'a imza atan Tangocu golcü, ülkesinin takımlarından River Plate'in listesinde yer alıyor. Ayrıca oyuncu da ülkesine dönmek istiyor.

Söz konusu habere göre; River Plate golcü için kolları çoktan sıvadı. River Plate bu transfer için 15 milyon dolarlık bir bütçe ayırdı.

Haberde, Icardi transferi için, "Marcelo Gallardo, bir dönem Arjantin Milli Takımı'nın formasını da giymiş olan yıldız oyuncuyu River Plate'te oynamak için ikna etmeye çalışacak." İfadeleri kullanıldı.