Sporİki yere üç aday

İki yere üç aday

Paylaş
İki yere üç aday

Trabzonspor, iki mevkiye yapacağı iki takviye ile transferi tamamlamayı hedefliyor. Takımda yaşanan gol sorunu nedeniyle öncelik forvet transferinde.

Yönetimin iki adayı var. İlki, daha önce Beşiktaş’ta Şenol Güneş ile çalışan Aboubakar. Fransız basını ise bordomavili ekibin Lyon forması giyen 22 yaşındaki Gift Orban için harekete geçtiğini ve resmi teklif sunduğunu öne sürdü. Fırtına’nın, Premier Lig ekibi Bournemouth’ta forma giyen 28 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu Philip Billing’i de gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

GÜNEŞ SAHAYA İNDİ

Bordo-mavililerde 5. Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Önceki gün Trabzon’a gelen tecrübeli teknik adam, dün takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Oyuncularıyla tanışan 72 yaşındaki çalıştırıcı, onlarla bir süre sohbet etti. İdmanda Güneş’in neşeli halleri dikkat çekti. Kurt hoca, ilk maçında eski takımı Beşiktaş ile karşılaşacak.

FIRTINA’DAN İKİ TAKVİYE

Trabzonspor, Braga’da transfer ettiği forvet Simon Banza ve stoper Serdar Saatçı’nın maliyetlerini KAP’a bildirdi. 4+1 yıllık sözleşmeyi imzalayan Serdar için 2.5 milyon euro bonservis, kiralanan Banza için kulübüne 2 milyon euro ödeneceği belirtildi. Serdar, ilk yıl 22 milyon 500 bin TL maaş alacak.