Sporİlle de Cham

İlle de Cham

Paylaş
İlle de Cham

Sezona kaliteli bir 10 numara ile başlamak isteyen Trabzonspor’un Muhammed Cham aşkı bitmiyor.

Fransız basını, bordomavililerin Clermont forması giyen 23 yaşındaki Avusturyalı futbolcu için 4 milyon euroyu gözden çıkardığını yazdı. Haberde Fırtına’nın Fransız ekibine bir sonraki satıştan pay da önerdiği belirtildi. Yıldız oyuncuya birçok talip olduğunun vurgulandığı haberde Trabzonspor’un, son teklifiyle bir adım öne geçtiği ifade edildi. Bu sezon 35 resmi maçta görev yapan Cham, 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

WEGHORST İDDİASI

Bordo-mavili yönetim, forvet için tanıdık bir ismi gündemine aldı. Fırtına, Onuachu’nun ayrılması halinde Wout Weghorts’u kadroya katmak için harekete geçecek. Geçtiğimiz sezon Hoffenheim’da kiralık oynayan 31 yaşındaki Hollandalı santrforun kulübü Burnley ile sözleşmesi sona erdi. Yıldız oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek olması transferin bir diğer artısı.

BÖYLESİNİ GÖRMEDİM

Trabzonspor’a veda eden Pepe, bordo-mavili taraftarları unutamıyor. Fildişi Sahilli oyuncu, “Birçok takımda forma giydim ama Trabzonspor taraftarının sevgisini hiçbir yerde hissetmedim. İlk kez böyle bir karşılama gördüm. Sevgiyle dolup taşmaları gerçekten beni duygulandırdı” ifadelerini kullandı.