SporImmobile pençelemeye hazır

Immobile pençelemeye hazır

Paylaş
Immobile pençelemeye hazır

Önceki gece geç saatlerde İstanbul’a gelen Kartal’ın yeni golcüsü Ciro Immobile, “Burada olduğum için çok mutluyum. Sezona başlamak için hazırım. Taraftarların tezahüratlarından çok duygulandım” dedi.

Beşiktaş, yeni golcüsü İtalyan Ciro Immobile’ye kavuştu. Siyah-beyazlı yönetim, Rafa Silva ve Gabriel Paulista’nın ardından bir transferi daha bitirdi. Önceki gece saat 00.35 civarında özel uçakla gelen 34 yaşındaki golcüyü kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Siyah-beyazlıların, meşaleler yakıp tezahüratlarla destek verdiği Immobile’nin görüntülerden bir hayli etkilendiği dikkat çekti. Immobile, çiçek ve atkı takdim edilmesinden sonra taraftara üçlü çektirdi. İtalyan yıldız, “Burada olduğum için çok mutluyum. Sezona başlamak için hazırım. Taraftarların tezahüratlarından çok duygulandım” dedi. Immobile, Beşiktaş’ta 17 numaralı formayı giyecek.

Haberin Devamı

YENİ FORMA IMMOBİLE’DE

Beşiktaş’ta iç saha formasının ardından deplasman forması da tanıtıldı. Siyahbeyazlı kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada formaların satışa çıktığını duyurdu. Yeni transfer Immobile, havaalanında Beşiktaş’ın yeni deplasman formasını giydi.

Immobile pençelemeye hazır

Immobile’nin paylaştığı fotoğrafta Baba Hakkı ve Süleyman Seba detayı dikkat çekti

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

İkinci başkan Hüseyin Yücel, Beşiktaş taraftarının en iyisini hak ettiğini söyledi. Yücel, “Rafa transferinde de söylemiştim daha çok güzel günler göreceğiz diye. Sözümüzü tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar uğraşacağız. Lazio gerçekten çok direndi ama Ciro’nun yapmış olduğu fedakarlıklar sayesinde transferi 48 saat zorlu bir sürecin ardından bitirebildik” dedi.

Haberin Devamı

DÜNYA YILDIZI ARAMIZDA

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Immobile konuşurken İtalyanca’dan Türkçe’ye kısa bir çeviri yaptı. İkilinin arasındaki gülüşmelerinin ardından Uçar. “Bir dünya yıldızı daha aramızda. Çok fazla konuşmayalım. Taraftar sabırsızlanıyor” diye konuştu.

2 YILLIK İMZAYA 12 MİLYON EURO!

Beşiktaş, Ciro Immobile’yle 2 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Immobile’nin sezonluk 6 milyon euro kazanacağı belirtildi. Böylece kulübün kasasından 34 yaşındaki İtalyan golcü için 12 milyon euro çıkacak.

UÇAKLAR KALKIP YENİDEN İNECEK

Kartal, transferde hız kesmeyecek. Ciro Immobile’yi renklerine bağlayan Beşiktaş’ta yeni hedef bir pivot santrfor. Siyah-beyazlıların bu pozisyon için hedefinde ise Arkadiusz Milik ve Wout Weghorst var. Tuttosport’a göre, Beşiktaş’ın Milik’e ilgisi güçlü ve İmmobile ile üst düzey bir hücum ikilisi oluşturmayı hedefliyorlar. Polonyalı yıldız geçen sezon Juventus’ta 36 maça çıkarken 8 gol attı, 1 asist yaptı. Weghorst, Burnley’den bonservisinin alınması halinde Beşiktaş’a dönmeye sıcak bakıyor. Siyah-beyazlı yönetim, Burnley ile yeniden masaya oturacak.

SAĞ BEKE KARSDORP

Beşiktaş’ın sağ bek transferinde Rick Karsdorp’u gündemine aldığı öğrenildi. İtalyan basınından Calcio Mercato’nun haberine göre; Kartal’ın Jonas Svensson ile yollarını ayırması durumunda Karsdorp için teklifte bulunacağı belirtildi. Hollandalı sağ bek, geçen sezon Roma’da 28 maça çıktı ve 3 asist üretti.

Haberin Devamı

DİNAMO ZAGREB MAÇI ERTELENDİ

Beşiktaş, Slovenya kampının ilk hazırlık maçını dün Dinamo Zagreb ile oynayacaktı. Karşılaşma yoğun yağmur ve dolu nedeniyle başlayamadı. Yaklaşık bir saat sonra oynanması için görüş birliğine varıldı ama yağmur durmayınca maç iptal edildi

MARİBOR’DAKİ İDMANDA NECİP UYSAL ŞOV

Siyah-beyazlılar, Maribor’da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dinamo Zagreb maçı öncesi sabah antrenman yapan Beşiktaş’ta Necip Uysal rüzgarı esti. Duran top çalışmalarında Rafa Silva’nın kullandığı kornerde şık bir kafa golü atan Beşiktaş’ın emektar ismi, teknik direktör Gio ve arkadaşları tarafından alkışlandı.