SporImmobile zamanı

Immobile zamanı

Paylaş
Immobile zamanı

Beşiktaş’ta ikinci başkan Hüseyin Yücel, 34 yaşındaki forvetin transferini bitirmek için İtalya’ya gitti. 2+1 senelik anlaşma sağlanan ve yıllık 6 milyon euro kazanacak İtalyan futbolcu için kulübü Lazio’ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

Beşiktaş, Immobile’ye kavuşmak için artık saatleri sayıyor. İkinci Başkan Hüseyin Yücel, 34 yaşındaki forvetin transferini sonuçlandırmak için dün İtalya’ya gitti. İtalyan santrfor ile 2+1 yıllık anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Lazio’ya 3 milyon euro civarı bir bonservis ödeyip operasyonu tamamlayacak. Immobile ise yıllık 6 milyon euro bandında bir rakam kazanacak. Kariyerinde 4 kez gol kralı olan, 2019-2020 sezonunda Ronaldo ve Lewandowski gibi isimleri geride bırakıp Altın Ayakkabı ödülünü kazanan tecrübeli forvet, 2016’dan beri forma giydiği Lazio’da attığı 207 golle kulüp tarihinin en skorer ismi konumunda. Altın Ayakkabı’yı kazandığı sezonda kaydettiği 36 golle Serie A’nın en fazla gol atan oyuncusu unvanını Higuain ile birlikte paylaşan Immobile, kariyerinde büyük bir sakatlık yaşamazken son iki sezonda toplam 18 maç kaçırdı.

Haberin Devamı

İTALYANLAR VEDA ETTİ

İtalyan basını, Immobile’nin artık Beşiktaş’ın oyuncusu olduğunu resmen duyurdu. Gazeteler, 34 yaşındaki yıldız futbolcu için veda cümleleri kullandı. Leggo, “Immobile, Beşiktaş’a gitmek üzere Lazio’ya veda etti” ifadesine yer verdi. Messaggero: “Lazio, gol kralını uğurluyor” manşetini atarken Corriere dello Sport ise “Hoşça kal Lazio, Immobile Beşiktaş’ta” yorumunu yaptı.

Dİ MARİA’DA HAZİN SON

Beşiktaş’ın transferinin hayalini kurduğu Di Maria’da süpriz bir gelişme yaşandı. Arjantinli yıldız, sözleşmesinin sona erdiği Benfica ile yeniden anlaştı. Di Maria’nın Portekiz deviyle 1 senelik yeni kontrat yaptığı öğrenildi. Arjantin basını, 36 yaşındaki yıldızın Rosario Central’e döneceğini ileri sürmüştü. Siyah-beyazlıların yeni başkanı Hüseyin Yücel, Slovenya kampında “Di Maria henüz kararını vermedi. Bize ‘hayır’ falan demedi. Copa America bitmeden karar vermeyeceğini söyledi. Ben umutluyum” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ÇİFT İDMAN YAPTILAR

Slovenya’nın Maribor kentinde yapılan kampa önceki gün start veren Beşiktaş, dünü çift idmanla geçirdi. Teknik direktör Bronckhorst yönetiminde yapılan antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarına ağırlık verildi. İdmana, milli takım dönüşü izinli olan futbolcular katılmadı.

RAFA SİLVA: 10 NUMARAYI SEVİYORUM

Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva, kampta açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılara transferinin çok hızlı ve kolay olduğunu dile getiren 31 yaşındaki Portekizli oyuncu, “Kariyerimde üç farklı pozisyonda oynadım ama 10 numarada oynamayı daha çok seviyorum. Ancak bir sıkıntı yok, nerede ihtiyaç olursa orada oynarım. Tek isteğim Beşiktaş’ın başarılı olması ve kupalar kazanması. Bunun için de elimden gelen her şeyi yapacağımı biliyorum” ifadelerini kullandı.