Sporİstikrar sembolü

İstikrar sembolü

Paylaş
İstikrar sembolü

Beşiktaş’ın İstanbul’a getirdiği Felix Uduokhai, geçen sezon Augsburg’ta 33 maça çıktı. Alman stoper istikrarı ile dikkat çekiyor.

Beşiktaş’ın anlaştığı Felix Uduokhai, siyahbeyazlı kulübün uzun süre stoper sıkıntısı yaşamayacağını gösteriyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un özellikle istediği 26 yaşındaki Alman stoperin Paulista ile iyi bir ikili oluşturacağı belirtiliyor. Geçen sezon Augsburg’ta ligde 33 karşılaşmaya çıkan, 2 gol atan 1.93 metrelik oyuncu kendisine iyi baktığı için fazla sakatlık yaşamıyor.

Haberin Devamı

ÇABUK UYUM SAĞLARIM

Kartal, Alman oyuncu için kulübü Augsburg’a 500 bin euro kiralama bedeli ödeyecek, Felix yılda 2 milyon euro garanti para alacak. Gelecek sezon ise 5.5 milyon euro ile bonservisi de alınacak. Pozisyon bilgisi ve bire birdeki başarısı ile dikkat çeken Uduokhai, ceza sahası dışında da tehlikeleri başlamadan bitirmesiyle tanınıyor. Uduokhai, “Beşiktaş’a isteyerek geldim, çabuk uyum sağlarım” diye konuştu

CHAMBERLAİN’E İKİ TALİP

Beşiktaş’ta kadroda düşünülmeyen Alex Oxlade- Chamberlain’e Brentford ve Ajax talip oldu. İki kulübün, İngiliz orta saha ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Chamberlain ya ülkesini ya da Hollanda’yı seçecek. Chamberlain, Beşiktaş’ta 30 maçta 4 gol attı, 1 asist yaptı.

Haberin Devamı