Sporİtalya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Paris Olimpiyat oyunları İtalya – ABD voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi?

İtalya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Paris Olimpiyat oyunları İtalya – ABD voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi?

Paylaş
İtalya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Paris Olimpiyat oyunları İtalya – ABD voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi?

İtalya ve ABD voleybol takımları, önemli bir maçta karşı karşıya geliyor. 2024 Paris olimpiyat oyunları kapsamında gerçekleştirilen voleybol müsabakalarında heyecan dorukta. Peki, İtalya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? İtalya – ABD voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi? Paris Olimpiyat oyunları 3.lük İtalya – ABD voleybol maçı izle!

İtalyaABD voleybol maçı canlı izlemek isteyen birçok sporsever tarafından araştırmalar devam ediyor. İtalya ve ABD voleybol takımları sahaya çıkıyor. Bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler, maçın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, İtalya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? İtalya – ABD voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi? 2024 Paris Olimpiyatları maçı!

Haberin Devamı

İTALYA – ABD VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

İtalya ile ABD, Paris 2024 Olimpiyatları'nda bronz madalya için karşı karşıya geliyor. Bu heyecan verici mücadele 09 Ağustos 2024 Cuma günü gerçekleşecek. Maç, Paris'teki South Paris Arena Stadyumu'nda oynanacak ve voleybol severler için büyük bir çekişmeye sahne olacak.

İtalya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta Paris Olimpiyat oyunları İtalya – ABD voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi

İTALYA – ABD VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İtalya ve ABD arasındaki Paris 2024 Olimpiyatları üçüncülük maçı, 09 Ağustos 2024 Cuma günü saat 17:00'de başlayacak. Maçı canlı izlemek isteyenler, tabii Spor 1 ve Eurosport 9 kanallarından şifreli olarak takip edebilirler. Ayrıca, BluTV üzerinden de maç yayınına erişmek mümkün olacak.

PARİS 2024 OLİMPİYATLARINDA KRİTİK ANLAR

Polonya, ABD, İtalya ve ev sahibi Fransa yarı finale yükselmeyi başardı. South Paris Arena'da oynanan çeyrek final mücadeleleri oldukça çekişmeli geçti ve bu dört takım, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yarı finalde Polonya ile ABD ve İtalya ile Fransa karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı