SporJayden şoku! En az 6 ay yok

Jayden şoku! En az 6 ay yok

Paylaş
Jayden şoku! En az 6 ay yok

Jayden Oosterwolde’den gelen kötü haber Fenerbahçe’de, Samsun beraberliği üzüntüsünün de önüne geçti. Hollandalı futbolcu, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle maçı bitirememişti. 23 yaşındaki oyuncunun sakatlığı, beklenenden ciddi çıktı.

Oosterwolde’nin dün yapılan MR incelemesinde, sol dizinde ön çapraz bağ yırtığı tespit edildi. Başarılı sol bek, bu nedenle ameliyat masasına yatacak. En iyi ihtimal nisan ayında sahalara dönebilecek olan Hollandalı futbolcunun, sezonu tamamen kapatma durumu var. Oosterwolde, geçtiğimiz sezon 11 Nisan’da oynanan Avrupa Ligi çeyrek finalindeki Olympiakos maçında menisküs sakatlığı yaşamıştı. Sezonu kapattığı öne sürülen yıldız oyuncu, tedaviye çok çabuk yanıt vermiş ve 12 Mayıs’taki Kayseri maçında sahalara dönmüştü.

Haberin Devamı

TEN HAG’TAN ÖVGÜ

Fenerbahçe’nin perşembe günü Avrupa Ligi’nde karşılaşacağı Manchester United’ın hocası Ten Hag’tan, Mourinho’ya övgü geldi. Hollandalı hoca, “İkimiz için de büyük bir maç olacak. Mourinho, bir kazanan. Pek çok kupa kazandı. Bu yüzden ona karşı oynamaktan keyif alacağım” şeklinde konuştu.

MANU YARALI

Manchester United, Fenerbahçe ile oynayacağı maça mecburi olarak eksik kadroyla gelecek. Premier Lig ekibinde 7 futbolcu kafilede yer almayacak. Kırmızı Şeytanlar’da sakatlığı bulunan Mainoo, Maguire, Shaw, Malacia, Yoro ve Collyler ile birlikte cezalı olan Fernandes, sarı-lacivertlilere karşı forma giyemeyecek.