SporJose 1 numara

Jose 1 numara

Paylaş
Jose 1 numara

Chelsea’nin 43 yaşındaki efsane kaptanı John Terry bir taraftarın, “Tarihimizin en iyi teknik direktörü Thomas Tuchel’dir” sözlerine cevap verdi.

Terry, “Hayır dostum, bu doğru değil. Herkes Chelsea’nin en iyisinin kim olduğunu biliyor. Beni o yarattı, Lampard’ı o yarattı, Drogba’yı o yarattı. Bize en iyisi olduğumuzu söyledi. Buna inanıp inanmadığını bilmiyorum ama o en iyisiydi” diyerek Jose Mourinho’yu övdü. Mourinho’nun Chelsea’ye geldiğinde (2004) 23 yaşında olduğunu belirten Terry, “Zamanın çok ilerisindeydi. Onun yaptırdığı idmanları insanlar yeni yeni fark ediyor” ifadesini de kullandı. Bir dönem Galatasaray forması giyen Drogba da Terry’yi etiketleyip sosyal medya hesabından Jose için “Özel biri” yazıp saygısını gösterdi.

Haberin Devamı

SAMANDIRA’DA YÜZLER GÜLÜYOR

Fenerbahçe, yarın deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki çalışma oldukça neşeli geçti. İki grup halindeki pas idmanı sonrasında taktiksel ve bireysel çalışmalar yapıldı.

POTAYA TAKVİYE

Fenerbahçe Beko, son olarak NBA takımı Los Angeles Lakers forması giyen Skylar Mays’ı transfer etti. 27 yaşındaki ABD’li oyun kurucu Mays ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar imzaların atıldığı belirtildi.