SporJose etkisi

Jose etkisi

Paylaş
Jose etkisi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe’de, Mourinho etkisi her geçen gün daha da fazla hissediliyor.

Portekizli hoca, kendine has tavırlarıyla neden ‘özel biri’ olduğunu gösteriyor. Her idmana bisikletle giden Mourinho, takımdan 1 saat önce tesislerde oluyor. Her detayla bizzat ilgilenen Portekizli teknik adam, yaptırdığı ağır antrenmanlarla takımın fizik kapasitesini en üst seviyeye çekmeyi hedefliyor. İyi derecede İngilizce bilen fenomen hoca, herkesle çok iyi diyalog kuruyor. Taktik çalışmalara büyük önem veren Mourinho, her idmanı drone ile kayıt altına alıp yaptığı analizleri öğrencileriyle paylaşıyor. Takımla idman harici de birlikte zaman geçiren Portekizli hoca, esprili kişiliğiyle şimdiden herkesin gönlünü feth etmiş durumda.

Haberin Devamı

O HARİKA BİR HOCA

Fred, Mourinho’yu yere göğe sığdıramadı. “O harika bir adam ve harika bir teknik direktör. Şakalaşmayı seviyor ama iş zamanı geldiğinde herkesten verimlilik bekler. Mourinho’yu tanıyorsunuz, kendisi her zaman kazanmak ister. Takımda da bu karakterde çok oyuncu var” ifadelerini kullanan Brezilyalı futbolcu, milli takımın EURO 2024’te büyük bir tutku ortaya koyduğunu da sözlerine ekledi.

SOL KANADA TEİXEİRA

Fenerbahçe’den sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Sarı-lacivertliler, Corinthias forması giyen 19 yaşındaki sol kanat Wesley Teixeira için temaslara başladı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan genç Brezilyalı, geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor. Profesyonel kariyerinde 88 maça çıkan Teixeira, 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcunun, kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı