SporJose Mourinho, Fenerbahçe için geldi

Jose Mourinho, Fenerbahçe için geldi

Paylaş
Jose Mourinho, Fenerbahçe için geldi

Fenerbahçe'de Jose Mourinho heyecanı yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü teknik adam İstanbul'a geldi

Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2+1 yıllık anlaşma sağladıktan sonra bugün İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Dün gece, Borussia Dortmund ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Acun Ilıcalı ile görüşüp anlaşmayı sağlayan Mourinho, bu akşam Kadıköy'de olacak.

İSTANBUL'A GELDİ

Jose Mourinho'yu taşıyan uçak İstanbul geldi. Portekizli teknik adam imza töreni için Fenerbahçe Ülker Stadyumu'na geçecek.

YILLIK ÜCRETİ ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe’ye imzayı atan Jose Mourinho’nun, 2 yıl için yardımcılarıyla birlikte toplamda 46 milyon Euro kazanacağı öne sürülmüştü. Fanatik'te yer alan habere göre Mourinho, Kanarya’daki görev süresi boyunca bonuslar hariç senelik 10 milyon Euro kazanacak. Portekizli hocanın yardımcılarına ise toplamda yaklaşık 2 milyon Euro verilecek.

Haberin Devamı

GÖRKEMLİ BİR İMZA TÖRENİ

Jose Mourinho’nun, Fenerbahçe’nin başına geçecek olması sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük yankı uyardırmıştı. Sarı-lacivertliler, benzer bir etkiyi Mourinho için düzenlenecek imza töreninde de yapmak istiyor. Portekizli teknik adam için Ülker Stadı’nda taraftarlara açık olacak görkemli bir organizasyon gerçekleşecek. Törenin, dünyanın birçok yerinde canlı yayınlanması bekleniyor.