SporJose Mourinho, İngiliz devini reddetti! İşte söylediği sözler

Jose Mourinho, İngiliz devini reddetti! İşte söylediği sözler

Paylaş
Jose Mourinho, İngiliz devini reddetti! İşte söylediği sözler

Geçtiğimiz günlerde Jose Mourinho hakkında olay bir gelişme yaşanmıştı. İngiliz devi Everton’ın yeni sahibi The Friedkin Group, dünyaca ünlü çalıştırıcıyı takımda görmek istediği yazılmıştı. Bu olayın ardından Mourinho'nun gelen teklifi reddettiği öğrenildi. Öte yandan kullandığı ifadeler ortaya çıktı.

Jose Mourinho’ya, İngiliz devi Everton’un talip olması, futbol dünyasına bomba gibi düşerken bu gelişmeye Portekizli hocadan tepki geldi.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA GELDİ

Sezon başında her iki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un seçim vaadi olarak gündeme gelen tecrübeli çalıştırıcı, sonunda takımın Portekizli sportif direktörü Branco ve Asbaşkan Acun Ilıcalı tarafından ikna edilmiş, İstanbul’a getirilerek 2 yıllığına anlaşma sağlanmıştı.

Bu haber Avrupa’da büyük yankı bulmuş, İngiliz medyası tarafından The Special one (Özel biri) olarak nitelendirilen Mourinho, Fenerbahçe’de göreve başlamıştı.

TEKLİF GELMİŞTİ

Ancak önceki gün İngiliz spor basınında çıkan, ‘Everton’ın yeni sahibi The Friedkin Group’un mevcut teknik direktör Sean Dyche ile yola devam etmeyeceği ve Jose Mourinho’yu gündemlerine aldığı’ konusunu gündeme taşıdı.

'HAZZI YAŞAMAK İSTİYORUM'

Haberin Devamı

Halen ülkesinde kızının düğün töreni hazırlıklarına katılan Portekizli teknik adamın ise, yakın çevresine, “Ben Fenerbahçe ile 2 yıllığına anlaştım. Gelinen noktada böyle bir teklifin olması gayet doğal. Ancak hedefleri olan, başarıya aç bir kulüpte çalışmanın hazzını doyasıya yaşamak istiyorum” dediği öğrenildi.