SporJUVENTUS - NAPOLİ MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Juventus - Napoli maçı ne zaman, şifresiz mi?

JUVENTUS - NAPOLİ MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Juventus - Napoli maçı ne zaman, şifresiz mi?

Paylaş
JUVENTUS - NAPOLİ MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Juventus - Napoli maçı ne zaman, şifresiz mi?

Juventus - Napoli arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen birçok sporsever tarafından karşılaşmanın detayları araştırılmakta. Peki, Juventus - Napoli maçı hangi kanalda, saat kaçta? Juventus - Napoli maçı şifresiz mi? Juventus - Napoli maçı ne zaman, şifresiz mi?

Juventus - Napoli maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu sporseverlerin gündeminde. Juventus - Napoli maçı canlı izlemek isteyen birçok taraftar, Napolinet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Juventus - Napoli maçı hangi kanalda, saat kaçta? Juventus - Napoli maçı şifresiz mi? Juventus - Napoli maçı ne zaman, şifresiz mi?

Haberin Devamı

JUVENTUS - NAPOLİ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Juventus ve Napoli, 21 Eylül 2024 tarihinde İtalya Serie A kapsamında karşı karşıya gelecekler. Bu heyecanlı karşılaşma, S Sport Plus ve S Sport 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, Türkiye saatiyle 19:00'da başlayacak.

JUVENTUS - NAPOLİ MAÇI NE ZAMAN, ŞİFRESİZ Mİ?

Maç, S Sport Plus ve S Sport 2 kanalları üzerinden şifreli olarak izlenebilecek. Bu kanalları izleyebilmek için Kablo TV, Tivibu, Turkcell TV+ ve Vodafone TV gibi platformlara üye olmanız gerekmektedir.