SporKadıköy'de Fener alayı

Kadıköy'de Fener alayı

Paylaş
Kadıköy'de Fener alayı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig’de sezonu taraftarı önünde açacak. Sarı-lacivertliler, 21.45’te başlayacak maçta Adana Demirspor’u ağırlayacak. Kombinelerin haricinde karşılaşma için satışa çıkan tüm biletler tükendi.

Fenerbahçe, Süper Lig’de yeni sezona taraftarı önünde merhaba diyecek. Sarı-lacivertliler, saat 21.45’te başlayacak mücadelede Adana Demirspor’u konuk edecek. Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği karşılaşma Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak. Mourinho yönetiminde şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak olan Kanarya, taraftarı önünde iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Fenerbahçe’de, sakatlığı bulunan Fred’in yanı sıra geçtiğimiz sezondan cezası bulunan Mert Hakan ile İrfan Can Eğribayat, karşılaşmada görev yapamayacak. Yeni transferler Nesyri, Maximin, Cenk, Oğuz ve Levent; Mourinho’nun görev vermesi halinde ligde ilk kez taraftarın huzuruna çıkacak. Açılış maçında stat kapalı gişe olacak. Kombinelerin haricinde satışa sunulan tüm biletler tükendi.

Haberin Devamı

FERDİ İDDİASI

Ferdi Kadıoğlu konusunda taraftarı üzecek gelişmeler yaşanıyor. İngiliz ekibi Brighton, yıldız futbolcu için sarı-lacivertlilere 35 milyon euroluk teklif sunmuştu. Yönetim, 24 yaşındaki oyuncuyu bırakmak istemese de Sky Sport, Ferdi’nin ayrılığa sıcak baktığını öne sürdü. 2018-2019 sezonunda Nijmegen’den 1.4 milyon euroya transfer edilen başarılı futbolcunun, Fenerbahçe ile 2 yıl daha kontratı bulunuyor.

EVDE İYİ BAŞLIYOR

Sarı-lacivertliler, lige evinde başladığı maçlarda iyi performans gösteriyor. Kanarya, sahasında oynadığı 42 açılış maçının 33’ünü kazandı. 6 beraberlik alan Fenerbahçe, sadece 3 yenilgi yaşadı. Sarı-lacivertliler, iç sahada oynadığı açılış maçlarında en son 2003-2004 sezonunda İstanbulspor’a kaybetmişti.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ KUTLAMA

Fenerbahçe’de dünkü antrenman öncesi sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Djiku, 30. yaş gününü takımla birlikte kutladı. Tebrikleri kabul eden Ganalı stoper, jestten dolayı teknik heyet ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

GÖZLER MAXİMİN’DE

Kanarya’da bugün gözler yeni transferlerde olacak. Lille maçında 70 dakika sahada kalıp göz dolduran Maximin’in bugün de ilk 11’de başlaması bekleniyor. Fransız kanat oyuncusunun yanı sıra Nesyri ile Oğuz’un da maçın gidişatına göre forma giymesi muhtemel.