SporKaleye Ramaj

Kaleye Ramaj

Paylaş
Kaleye Ramaj

Kadrosunu büyük ölçüde oturtan Beşiktaş, kaleci transferi için harekete geçti. Hollanda basını, siyah-beyazlıların Ajax’ın 22 yaşındaki file bekçisi Diant Ramaj’ı gündemine aldığını duyurdu.

Bronckhorst’un, Mert’in ilerleyen yaşı ve Ersin’in de beklentilerin altında kalması nedeniyle kaleye takviye istediği öğrenildi. Kartal, 18 milyon euro değer biçilen genç kaleci için Hollanda temsilcisine kiralama teklifi sunacak. Ajax, Kosova asıllı Alman file bekçisini iki sezon önce 5 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı. Ramaj, 4 yıl daha kontratının bulunduğu Hollanda temsilcisinde 29’u ilk 11 olmak üzere 31 maçta görev yaptı.

Haberin Devamı

4

Hollanda Ligi’nde geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giyen Ramaj; 32 gole engel olamamış, sadece 4 karşılaşmada kalesini gole kapatmıştı.

SOL KANAT BELİRSİZ

Siyah-beyazlılarda, Trabzon karşısında sol kanatta kimin oynayacağı belirsiz. Haftayı tedaviyle geçiren Semih, henüz tam hazır değil. Benfica’dan iyi durumda gelen Mario ve idmanlardaki görüntüsüyle beğeni toplayan Muçi de bu bölgede formaya aday. Bronckhorst’un sol kanatla ilgili kararını derbi günü vereceği öğrenildi.

İZİN YAPTILAR

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına bir gün ara verdi. Siyah-beyazlılar, dünü izin yaparak geçirdi. Kartal, bugün saat 11.00’de basına kapalı yapacağı idman ile derbi hazırlıklarını sürdürecek.

PRESLE BOĞACAK

Haberin Devamı

Bronckhorst’un, Trabzonspor karşısında uygulayacağı taktik belli oldu. Hollandalı teknik adam, yapılacak sıkı pres ise bordo-mavililerin pas organizasyonlarını sekteye uğratmayı planlıyor. Antrenmanlarda bu yönde çalışmalar yaptıran Gio, oyuncularından rakibe nefes aldırmamalarını istedi.

TARAFTARA YASAK

Beşiktaş, pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçta seyircisinden mahrum kalacak. İl Spor Güvenlik Kurulu, Papara Park’ta oynanacak kritik derbiye siyah-beyazlı taraftarların alınmayacağını duyurdu. Açıklamada kararın, ev sahibi takımın isteği üzerine alındığı belirtildi. Karşılaşmada 1500’ü resmi 750’si özel güvenlik olmak üzere toplam 2250 personel görev yapacak

AMARTEY’LE GÖRÜŞÜYORUZ

Bir dizi ziyaret için Çanakkale’ye giden Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfere dair konuştu. 3 ay gibi kısa sürede gelen ve giden oyuncu sayısının toplam 36 olduğunu dile getiren Yücel, “Bu, kolay kolay yapılacak bir iş değil. Çünkü oyuncuların, çok ağır sözleşmeleri var. Şu an bir tek Daniel Amartey ile görüşüyoruz. Bir aksilik çıkmadığı takdirde transfer dönemi kapanmadan bir şekilde ara yolu bulup anlaşmak istiyoruz” dedi.

BAŞLADIĞIMIZ GİBİ DEVAM

İkinci başkanı Yücel ile birlikte Çanakkale’ye giden futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar, derbiye yönelik konuştu. Uçar, “İnşallah zorlu karşılaşmada Trabzonspor’u yenerek sezonun geri kalanına da başladığımız gibi devam ederiz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı