SporKalite artıyor

Kalite artıyor

Paylaş
Kalite artıyor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, fikstür çekiminde açıklamalarda bulundu.

Büyükekşi, “Türkiye Ligi’nin kalitesi her geçen gün artıyor. Takımlarımız özel gayret gösteriyorlar. Avrupa kupalarında güzel puanlar aldık ve 9. sıraya yükseldik. İnşallah bu sene daha güzel başarılar alırız. EURO 2024’te güzel bir başarı gösterdik. Ülkeye büyük sevinç yaşattılar. Süper Lig’de de aynı şekilde üst düzey heyecan bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

SEÇİM ERTELENDİ

Kulüpler Birliği’nde dün yapılması planlanan başkanlık seçimi ertelendi. KBV’nin, seçimi 18 Temmuz’daki TFF başkanlık seçiminin ardından yapacağı öğrenildi. Mevcut başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada görevi bırakmak istediğini söylemişti.

YARDIMCI ÇEKİLDİ

18 Temmuz’da yapılacak TFF başkanlık seçimi öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha önce adaylığını açıklayan Servet Yardımcı, yarıştan çekildiğini açıkladı. Yardımcı, “TFF başkan adaylığımdan, yedi yıldır devam eden UEFA İcra Kurulu Üyeliği ve UEFA Avrupa Ulusal Fedrasyonlar Komitesi Başkanlığı görevlerimden çekildiğimi saygılarımla yüce milletimize arz ederim” sözleriyle kararını duyurdu.

FENER’E GÖNDERME

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, fikstürü değerlendirdi. Öztürk, “Keyifli bir lig olsun. Dünyada ve ülkede bu kadar sıkıntı varken sporun etkisi önemli. Herkesin şampiyonluk şansı var. Bu sene 5. yıldızı takacağız. En azından bir takım, göğsünde gerçek 5 yıldızla dolaşacak” diyerek ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye de gönderme yaptı.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA FİNALİ ATATÜRK OLİMPİYAT’TA

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray’la Beşiktaş arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının tarihini belirledi. Süper Kupa maçının 3 Ağustos Cumartesi günü 20.45’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacağı açıklandı. Galatasaray geçen sezon ligde ipi göğüslerken Beşiktaş ise Türkiye Kupası’nı kazanmıştı.