SporKaminski hamlesi

Kaminski hamlesi

Paylaş
Kaminski hamlesi

Beşiktaş’ın ara transfer hamleleri yavaş yavaş netleşiyor. Siyahbeyazlılar, ocak ayında kanat takviyesine öncelik verecek. Bu bağlamda alternatifler belirlenirken bir isim öne çıktı: Jakub Kaminski.

Yönetim, Wolfsburg forması giyen 22 yaşındaki futbolcu için zemin yoklamaya başladı. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Polonyalı oyuncu, her iki kanatta da görev yapabilmesi nedeniyle listenin ilk sırasında bulunuyor. Polonya Milli Takımı forması giyen, top tekniği ve hızıyla dikkat çeken Kaminski’ye İtalya’dan da talipler var. Teknik direktör Bronckhorst’un da alınması yönünde rapor verdiği yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Sassuolo forması giyen Armand Lauriente de siyahbeyazlıların takibinde olan bir diğer isim.

Haberin Devamı

GİO İKİLEMDE

Beşiktaş’ta Paulista’nın sakatlığı stoper bölgesinde sıkıntı yaratmıştı. Tedavisi devam eden Brezilyalı futbolcu, Konya maçında riske edilmeyecek. Teknik direktör Bronckhorst, 33 yaşındaki oyuncunun dönüşüyle ilgili ikilem yaşıyor. Siyahbeyazlılar, 24 Ekim’de Lyon, 28 Ekim’de ise Galatasaray ile karşılaşacak. Lyon maçı Avrupa için, derbi ise şampiyonluk açısından büyük önem taşıyor. Hollandalı hoca, tecrübeli futbolcuyu her iki maçta da oynatmak istiyor. Ancak bu durum, sakatlığın nüksetmesine sebep olabilir yönünde bir rapor gelirse tercih hangi maç olacak merak konusu.

AL-MUSRATİ SEVİNCİ

Siyah-beyazlılara Al- Musrati’den güzel haber geldi. Beşiktaş, dört günlük iznin ardından Konyaspor maçı hazırlıklarına başlarken Libyalı orta saha da idmanda yer aldı. Sakatlığını tamamen atlatan 28 yaşındaki futbolcunun oynayacak durumda olduğu öğrenildi. Isınma koşuları, pas çalışması ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan antrenman, minyatür kale ve dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Haberin Devamı

DEV YATIRIM

Beşiktaş, dev bir projeye imza atmak üzere kolları sıvadı. Başkan Hasan Arat, devletin Beşiktaş’a İzmir’de 123 dönümlük bir arazi tahsis ettiğini duyurmuştu. Bu geniş arazi, güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu için kullanılacak. 8-9 milyon dolar civarı bir yatırımla bölgeye 36-37 bin adet güneş paneli kurulacak.

SÜLEYMAN SEBA’YA VEFA

İzmir Beşiktaşlılar Derneği, düzenlenen gecede üyeleriyle buluştu. Organizasyonda, Beşiktaş’ın efsane onursal başkanı Süleyman Seba’nın heykelinin yapılacağı müjdesi verildi. İkinci başkan Hüseyin Yücel, Urla’da yer alacak heykelin yapımına destek olacaklarını söyledi.