SporKaptan gemiyi kurtardı

Kaptan gemiyi kurtardı

Paylaş
Kaptan gemiyi kurtardı

Trabzonspor’un Trezeguet ve Cihan Çanak’ın golleriyle Ruzomberok’u 2-0 yendiği karşılaşmada, Uğurcan Çakır kalesinde devleşti.

Bordo-mavililerin file bekçisi Slovak temsilcisinin çok sayıda atağına gol izni vermedi. Maçı gol yemeden tamamlayan ve başarılı kurtarışlara imza atan Uğurcan Çakır, yeni sezon öncesinde taraftarlara da umut vermiş oldu.

Haberin Devamı

HARİKA GOL ATTI ‘BOZKURT’ YAPTI

Trabzonspor’un yeni transferi Cihan Çanak, hem oyunu hem de golüyle gündem oldu. Cihan Çanak, attığı şık golün ardından ‘Bozkurt işaretini yaptı. Cihan yaptığı bu hareketle EURO 2024’te aynı eylemden dolayı ceza alan Merih Demiral’a destek vermiş oldu.

DOĞRU KULÜBE GELDİM

Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. KAP’a yapılan açıklamada tecrübeli stopere her sezon için 2.5 milyon euro garanti ücret verileceği belirtildi. İmza parası için 500 bin euro alan Savic’in önümüzdeki sezon transfer döneminde 5 milyon euro; bir sonraki dönemde ise 4 milyon euro karşılığında serbest kalma hakkı bulunduğu da duyuruldu. Savic, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Trabzonspor benim için doğru bir kulüp. Kafamda hiçbir şüphe olmadan buradayım. Hepimiz adına başarılı bir sene olacağını umuyorum. Benim konuşma yerim sahanın içi. Artık sahanın içinde konuşma vakti” dedi. Bordomavili kulüp, transferi “Sende özel bir şey var

Haberin Devamı