SporKaptanınız konuşuyor

Kaptanınız konuşuyor

Paylaş
Kaptanınız konuşuyor

Edin Dzeko ile Tadic, takıma motivasyon konuşması yaptı. Ligde yeni bir galibiyet serisine başlayacaklarını belirten ikili, “Kazanarak taraftarlarımızın şampiyonluk inancını yeniden yukarıya çekelim” dedi.

Fenerbahçe’de bugün Antalyaspor maçında ilk 11’e dönecek olan kaptanlar Edin Dzeko ile Dusan Tadic, dümene geçti. Samandıra’da takım arkadaşlarıyla bir toplantı yapan ikili, St.Gilloise galibiyetiyle derbinin yaralarını sardıklarını belirtti. Şampiyon olacaklarına inandıklarını belirten kaptanlar, “Yeni bir galibiyet serisi bizleri bekliyor. Ligde her takımı yenecek güçteyiz. Şampiyon olmanın yolu kazanmaktan geçer. Rakibimizin maçlarını düşünmeden kendi işimize bakmalıyız. Yolumuza başımız dik devam edelim. Taraftarlarımızın bizlere olan desteğini unutmayalım. Onlardan aldığımız güçle iyi futbol sergileyip bu ligin en iyi takımı olduğumuzu herkese gösterelim. Oynamayan arkadaşlarımız da bize desteklerini her zaman göstersin” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FORVET DZEKO

Teknik direktör Jose Mourinho’nun Antalya’da En- Nesyri ile Edin Dzeko arasındaki forvet tercihini Dzeko’dan yana kullanacağı öğrenildi. Mourinho, oyunun gidişatına göre En- Nesyri’ye ilerleyen dakikalarda süre verebilir. Dzeko, ligde geride kalan 6 maçta 5 gol atarken 1 de asist yaptı.

OSAYİ SAMUEL ŞOKU

Sakatlıktan kurtulan Osayi Samuel’in Saint-Gilloise maçında ayağı burkulmuştu. Ağrıları devam eden Nijeryalı yıldız, Antalya maçı kadrosuna alınmadı. Fener’de ayrıca İrfan Can Eğribayat, Samet, Bartuğ ve Ryan Kent, Antalya’ya götürülmedi. Kostic ise kadroya dahil edildi. Bu arada Fred ve Oosterwolde sarı kart sınırında.

RAKİP ESKİ DOST ALEX DE SOUZA

Fenerbahçe, kulübün efsane futbolcularından Alex de Souza’nın teknik direktörlüğünü yapacağı Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Alex, “Ben Antalyaspor’dayım. Fenerbahçe’nin başarısı ve oyunu için yorum yapmam doğru olmaz. Tabii ki Mourinho’yu destekliyorum” demişti. Brezilyalı hoca, ilk kez rakip olacağı Fenerbahçe karşısında duygusal bir maça çıkacak.

Haberin Devamı

ÖNCE İDMAN SONRA UÇUŞ

Kanarya, dün Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertliler, akşam saatlerinde ise özel uçakla Antalya’ya gitti.

YÖNETİM İSTİFA!

Fenerbahçeli bazı taraftar grupları, yönetime tepki amacıyla toplandı. Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda buluşan 100’ü aşkın taraftar, Ali Koç aleyhine tezahüratlarda bulundu. Ülker Stadı’na yürümek isteyen topluluğa güvenlik güçleri izin vermedi.