SporKarakolda bitecekti

Karakolda bitecekti

Paylaş
Karakolda bitecekti

Barış Alper kenara gelirken, Mert Hakan ile tartışmaya başladı. İki kulübe birbirine girdi. Barış, K.Demirbay, Mert Hakan ve Foti’ye kırmızı çıktı. Maç sonu da Mourinho, Zufic ve Fred kırmızı kart gördü.

Süper Lig’de şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe ile Galatasaray’ın kupa randevusu olaylı geçti. İki takım oyuncuları maçın büyük bölümünde centilmence mücadele ettiler. İkili mücadelelerde yerde kalan futbolcuları rakipleri ayağa kaldırdı. Ancak 89. dakikada saha bir anda karıştı. Devre arasında Barış Alper Yılmaz ile Mert Hakan Yandaş arasında başlayan tartışma bu anda alevlendi. Önce iki isim kapıştı. Ardından kulübeler birbirine girdi.

Haberin Devamı

7 KIRMIZI KART ÇIKTI

Saha içindeki futbolcular kalan bölümde eksik kalmamak için olaylara karışmazken iki takımın yedek oyuncuları ve teknik heyetleri uzun süre tartıştı. Bu sırada polisler de sahaya girerek iki takım oyuncuları ve teknik heyetlerini kendi kulübelerine doğru yönlendirdi. 11 dakikalık duraksamanın ardından hakem Cihan Aydın, Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz ile Kerem Demirbay’a, Fenerbahçe’den de Mert Hakan Yandaş ile Mourinho’nun yardımcısı Salvatore Foti’ye kırmızı kart gösterdi. Maç sonu Jose Mourinho, Fred ve Sandro Zufic de kırmızı kervanına katıldı.

MOURİNHO BURNUNU SIKTI

Rams Park’taki derbide Jose Mourinho, Okan Buruk’a “Maymun gibi zıplıyor”, Cim Bom’un hocası da Portekizli çalıştırıcıya “Crying one” (Ağlayan biri) demişti. İkili arasındaki gerilim dünkü derbiye de taşındı. Maçın ardından önce laf dalaşına girdiler. Ardından Jose Mourinho, Okan Buruk’un burnuna doğru bir müdahalede bulundu. Buruk yere düştü.

Haberin Devamı

DÜNYA ONU KONUŞUYOR

Jose Mourinho, Real Madrid’in başındayken Barcelona’nın hocası Tito Vilanova’nın gözüne parmak sokmuştu. Dün de Okan Buruk’un burnunu sıkması dünya basınında geniş yankı buldu.

Relevo: “Derbi ateşli ve olaylıydı ama en kötüsü maç sonunda oldu. Mourinho, El Clasico’da Tito Vilanova’ya yaptığı hareketi hatırladı ve rakip teknik direktörün burnunu sıktı.”

Marca: “Tartışmalarla dolu maçtan sonra Mourinho arkadan gelerek Okan Buruk’un burnuna saldırdı. 2011 İspanya Süper Kupası’ndaki hareketini yeniden simule etti.”

ESPN: “Mourinho, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’a karşı garip bir harekete imza attı. 4 kırmızı kartın çıktığı maçın ardından Mourinho rakibinin burnunu sıktı.”

Goal: “Sinirli Jose Mourinho, rakibinin burnunu sıktı. Osimhen’in derbi galibiyetine götürdüğü maç sonrası çirkin anlar.”