SporKartal 'Can'landı

Kartal 'Can'landı

Paylaş
Kartal 'Can'landı

Beşiktaş, transfer çalışmalarında yerli harekatına başladı. Siyahbeyazlılar, Fatih Karagümrük forması giyen sağ kanat oyuncusu Can Keleş ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, 22 yaşındaki futbolcunun transferi için İstanbul ekibi ile 2.5 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Can Keleş, senelik 21 milyon lira kazanacak. Ayrıca başarı bonuslarının da bulunduğu sözleşmeye her yıl TÜFE artışı yapılacağı belirtildi. Can’ın sağlık kontrolünden geçerek kısa süre içerisinde Beşiktaş’a resmi imzayı atması bekleniyor. Geçen sezon Süper Lig’de 35 resmi maça çıkan Can Keleş, 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

SAĞ BEKE ADAY BAH

Jonas Svensson’un performansı Beşiktaş’ta yetersiz görülürken, savunmanın sağına takviye yapılması planlanıyor. Bu doğrultuda siyahbeyazlılarda Alexander Bah ismi gündeme geldi. Teknik direktör Van Bronckhorst’un, Benfica forması giyen 26 yaşındaki Danimarkalı futbolcuyu istediği öğrenildi. 2027’ye kadar kontratı olan Bah için Benfica’dan yanıt bekleniyor.

GALATASARAY MAÇI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Beşiktaş’ın Libyalı yıldızı Al-Musrati, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. Al-Musrati, “Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerinde kötü anlar yaşadım. Mental olarak zorlandım ama güçlü kaldım. Yeni bir teknik direktörümüz var, tek amacımız lige iyi başlamak ve iyi bir sezon geçirmek. İlk maç Galatasaray ile olacak. Herkes bu maç için hazırlanıyor” dedi.

Haberin Devamı

MARADONA GİBİ KARŞILANDI

Ciro Immobile’nin menajeri Marco Sommella, İtalya’da Radio Sportiva’ya açıklamalarda bulundu. Marco Sommella, “Beşiktaş onu gerçekten istediğini gösterdi, güzel bir şehir olan İstanbul’da neredeyse Napoli’deki Maradona ya da Juventus’taki Ronaldo gibi karşılandı. Havaalanında onu bekleyen çok fazla insan vardı. Havaalanından çıkmamız bir saat sürdü. Ciro’nun yeniden yaşadığını hissetmeye ihtiyacı vardı” dedi.

SON PROVA GRAZER’LE

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Slovenya’da devam etti. İdman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Kartal, bugün saat 19.00’da Grazer AK ile özel maç yapacak. EXXEN mücadeleyi yayınlayacak. Siyah-beyazlılar, oynayacağı hazırlık maçının ardından İstanbul’a dönecek.