Spor Kartal gibi yırtıcı

Kartal gibi yırtıcı

Paylaş
Kartal gibi yırtıcı

Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva topla çok iyi ilişki kurabilen, kaleye dikine giden ve sağdan soldan rakip ceza sahasına hızlı girip etkili şutlarıyla sonuca giden yapısıyla dikkat çekiyor.

Beşiktaş’ın büyük ses getiren transferi Rafa Silva, ofansif gücüyle rakiplerinin korkulu rüyası olacağının sinyallerini veriyor. 31 yaşındaki Silva’nın topla ilişkisi çok iyi, iyi top taşıyor ve topla dribling seviyesi çok yüksek. Sağ ve sol açıktan tersten gelip merkezden etkili şutlar atan Portekizli yıldız, etkili ortalarıyla asist yapma özelliğine de sahip. Yıldız futbolcunun en etkin olduğu bölge forvet arkası, sağ ve sol kanat bölgesi. Silva’nın geçen sezon Benfica formasıyla 22 gol ve 15 asistlik performansı formda olduğunu kanıtlıyor. Portekizli yıldız, mevcut performansıyla gelecek sezon Beşiktaş formasıyla siyah-beyazlı taraftarları tribünlerde coşturacaktır.

Haberin Devamı

DAHA İYİ GÜNLERİMİZ OLACAK

Rafa Silva transferini bitiren ikinci başkan Hüseyin Yücel, taraftarlara “Bu daha bir başlangıç” dedi. Yücel, “Bu günler daha kötü günlerimiz. Daha iyi günlerimiz olacak. Hep beraber burada (Havalimanı) daha çok buluşacağız” ifadesini kullandı.

TOPLAM MALİYETİ 28 MİLYON EURO

Siyah-beyazlıların yeni transferi Rafa Silva, yüksek maliyetiyle dikkat çekiyor. 10 milyon euro imza parası alan Silva, senelik 6 milyon eurodan 3 senelik mukavele imzalayacak. Beşiktaş’ın kasasından toplamda 28 milyon euro çıkmış olacak.

SIRADAKİ İKİLİ HUMMELS-Dİ MARİA

Beşiktaş, yıldız transferlerine devam edecek. Siyah-beyazlıların Mats Hummels transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların bonservisi elinde olan 35 yaşındaki stoperi kısa sürede açıklayacağı belirtildi. Di Maria konusunda da yıllık maaş problemi çözüldü. Arjantinli yıldızla son pürüzlerin giderilmesi için görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı