SporKartal'a süper Mario

Kartal'a süper Mario

Paylaş
Kartal'a süper Mario

Beşiktaş, Benfica ile Joao Mario transferinde 5 milyon euro karşılığında anlaştı. Portekiz basınında O’Jogo’da yer alan habere göre, siyah-beyazlı kulüp ile Benfica arasında yapılan görüşmeler tamamlandı.

31 yaşındaki futbolcu, bugün İstanbul’a gelecek. Sağlık kontrollerinin ardından Kartal, Mario’nun transferini açıklayacak.

Haberin Devamı

HIZLI VE TEKNİK

Etkili sağ ayağı ve çabukluğuyla tanınan sol kanat oyuncusu 2016 yılında 35 milyon euro piyasa değerine kadar ulaşmıştı. Porto altyapısında futbola başlayan oyuncu Sporting Lizbon, İnter, West Ham, Lokomotiv Moskova, Benfica gibi önemli takımlarda forma giydi. Benfica kariyerinde 149 maçta süre alan oyuncu 36 gol ve 26 asistlik katkı verdi.

UEFA KADROSU İÇİN SON GÜN

Avrupa’da mücadele edecek temsilcilerimiz, hareketli bir gün geçirecek. UEFA’ya kadro bildirimi için bugün son gün. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir, bu gece yarısı saat 01.00’e kadar 25 kişilik takım kadrosunu UEFA’ya bildirmek zorunda.

GİO ETKİSİ

Beşiktaş, Bronckhorst yönetiminde adeta küllerinden doğdu. Geçtiğimiz sezon beklentilerin hayli altında kalan siyah-beyazlılar, bu sezon bambaşka bir kimliğe büründü. Oynadığı 6 resmi maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Kartal, Süper Kupa’yı kazanırken Avrupa Ligi’ne de adını yazdırdı. Hollandalı hocanın öğrencileri, tam 10 yıl aradan sonra lige de 3’te 3 yaparak başladı. Geçtiğimiz sezonu 6 teknik direktörle geçiren Beşiktaş, Bronckhorst’un futbolcularla kurduğu pozitif bağın, sahaya olumlu yansımasının keyfini çıkarıyor.

Haberin Devamı