SporKartal'da gözler Di Maria'da

Kartal'da gözler Di Maria'da

Paylaş
Kartal'da gözler Di Maria'da

Beşiktaş’ın Angel Di Maria transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Arjantin basını siyahbeyazlıların yıldız futbolcuya senelik 10 milyon euro teklifte bulunduğunu yazdı.

Konuyla ilgili ortaçizgi.com’a konuşan Beşiktaş’ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel, “Di Maria gelirse bedava (bonservis bedeli ödemeden) ve tek yıllık gelecek. Copa Amerika’yı bekliyor. Turnuva sonrası net cevabını verecek” açıklamasını yaptı. 36 yaşındaki yıldız futbolcunun Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. Tecrübeli kanat oyuncusu geride kalan sezonda 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

AL-MUSRATİ PİYANGOSU

Beşiktaş’ın Libyalı yıldızı Al Musrati için önümüzdeki günlerde Suudi Arabistan’dan 20 milyon Euro üzerinde bir teklif gelmesi bekleniyor. Al Musrati, geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz ekibi Braga’dan 11 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’a transfer edilmişti.

10 İSİM YOLCU

Kadrodaki hem yabancı hem de yerli sayısını azaltmak isteyen Beşiktaş’ta özellikle yabancı oyuncuların büyük çoğunluğu düşünülmüyor. Brad Friedel bu kapsamda gönderilecek isimler olan Aboubakar, Onana, Rosier, Colley, Amartey, Montero, Masuaku, Ersin, Oxlade- Chamberlain ve Rebic’in menajerleriyle görüşüyor.

SALİH UÇAN YUVADA KALDI

Beşiktaş, Salih Uçan ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Salih, 2,5 sezon formasını giydiği Beşiktaş’ta tüm kulvarlarda çıktığı 85 maçta 8 gole imza attı. Salih, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında RAMS Başakşehir’de kiralık olarak forma giymişti.

Haberin Devamı