SporKartal'da önce temizlik

Kartal'da önce temizlik

Paylaş
Kartal'da önce temizlik

Teknik direktör van Bronckhorst’un raporuyla danışman Brad Friedel harekete geçti. Öncelik yabancı kontenjanının azaltılması. Gabriel Paulista’nın transferi ile 18’e çıkan yabancı oyuncu kadrosundan en az 10’u ile yollar ayrılacak.

İlk görüşmeler Rosier, Onana, Amartey, Aboubakar ve Rebic ile yapılacak. Yüksek maliyetli oyunculara gitmeleri halinde kolaylık da sağlanacak. Görüşülen yabancı oyuncular da giden oyunculardan sonra resmi olarak açıklanacak.

Haberin Devamı

Dİ MARİA HEYECANI

Beşiktaş’ta transferde büyük bombayı patlatıyor. ABD MLS ekiplerinden Inter Miami ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Angel Di Maria, siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı. 36 yaşındaki yıldız futbolcunun menajeriyle yeniden görüşecek olan Beşiktaş yönetimi, mali şartlarda anlaşma sağlarsa transferi gerçekleşecek. Bu arada Origi, Becker ve Boupendza forvet adayları arasında yer alıyor.

YASİN ÖZCAN’DA FARK ÇOK BÜYÜK

Beşiktaş, Kasımpaşa’nın 18 yaşındaki stoperi Yasin Özcan için harekete geçmişti. Siyah-beyazlı ekip para artı oyuncu takasıyla işi çözmek isterken, Kasımpaşa işi yokuşa sürüyor. Kasımpaşa takasa sıcak bakmazken, Yasin için 4 milyon euro bonserviste direniyor. Yasin geçen sezon 40 maça çıktı ve takımına 3 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı