SporKartal'dan nokta atışı

Kartal'dan nokta atışı

Paylaş
Kartal'dan nokta atışı

Beşiktaş, transferi Angelo Gabriel ve Sergio Reguilon’a imza attırarak kapatacak. Chelsea’nin sağ kanat oyuncusu Angelo ve Tottenham’ın sol beki Sergio için yabancı kontenjanının boşaltılması bekleniyor.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un istediği Paulista, Immobile, Rafa Silva gibi oyuncuları alan Beşiktaş, iki oyuncuyla transferi kapatacak. Siyahbeyazlı ekip Chelsea ve 19 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat Angelo Gabriel ile her konuda anlaştı. Piyasa değeri 15 milyon euro olan Angelo kiralanacak. Angelo hafta içinde imza için gelecek.

Haberin Devamı

SERGİO BONSERVİSİYLE

Beşiktaş son transferi ise bir başka İngiliz takımı Tottenham’dan yapacak. Sol bek ve sol kanatta oynayabilen Sergio Reguilon ile de anlaşma tamam. Piyasa değeri 12 milyon euro olan 27 yaşındaki İspanyol oyuncu daha önce Manchester United, Atletico Madrid, Real Madrid, Brentford ve Sevilla formaları giydi. Sergio’nun 8 milyon euro bonservisle alınacağı öğrenildi. İki oyuncu yabancı kontenjanının boşaltılmasını bekliyor.

PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Maccabi Tel Aviv maçının tarafsız sahada oynanacak iddiasıyla ilgili konuştu. Yücel, “Temas olmadı ama böyle bir şey bekliyorduk. İsrail, basın yoluyla lobi çalışmalarına başladı. Biz de elimizden geleni yapacağız. Öyle pabucu bırakmayacağız. Onların hayal ettiği gibi, basket maçlarındaki gibi tarafsız sahada oynamak söz konusu değil” dedi.

Haberin Devamı

GOL ÇALIŞTILAR

Beşiktaş, Sivas maçının hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi. Teknik direktör Bronckhorst yönetimindeki idman kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. Hollandalı hoca taktik çalışmada hücum ve defans oyuncularını ayrı ayrı uyardı.

DEMİR EGE RİO AVE’DE

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Demir Ege Tıknaz’ın Portekiz Ligi ekibi Rio Ave’ye 1 sezonluğuna kiralandı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinde 5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. İmza için Portekiz’e giden Demir Ege geçen sezon ligde 21 maçta kısa süreler şans buldu.

BEŞİKTAŞ 3’TE 3 PEŞİNDE

Yeni teknik direktörü ve yıldız oyuncularıyla lige fırtına gibi giren, 2’de 2 yapan Beşiktaş, 3’te 3 için Sivas’ı ağırlıyor. Kartal’da ameliyat olan Necip ve izinli Aboubakar dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Bronckhorst’un görev vermesi halinde stoper Felix Uduokhai de ilk maçına çıkacak.

HAZIRIZ, KAZANACAĞIZ

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, dün idman öncesinde yaptığı kısa konuşmada, “İyi gidiyoruz ama havaya girmeyeceğiz. Zor bir maç bizi bekliyor. Erken gol bulursak her şey kolay olur. Hata yapmayacak, birbirinizin açığını kapatacaksınız” uyarısı yaptı.

Haberin Devamı