Spor Kartal'dan Silva bombası

Kartal'dan Silva bombası

Paylaş
Kartal'dan Silva bombası

Beşiktaş, Portekizli yıldız Rafa Silva’yı transfer etti. 31 yaşındaki Silva, ikinci başkan Hüseyin Yücel ile İstanbul’a gelip siyah-beyazlıların yeni sezon formasıyla gövde gösterisi yaptı.

Beşiktaş, adı Galatasaray ile uzun süre anılan Rafa Silva’yı kaptı. Siyah-beyazlılar, Benfica ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki ofansif orta sahaya imzayı attırdı. Portekiz basını, Kartal’ın yıldız futbolcuya senelik 6 milyon euro maaş ödeyeceğini duyurdu. 10 milyon euro da imza parası olduğu ileri sürüldü. İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in özel uçağıyla İstanbul’a gelen Silva, Beşiktaş’ın yeni sezon formasıyla objektiflere poz verdi.

Haberin Devamı

KUPALAR SÖZÜ VERİYORUM

Forvet arkası, sağ ve sol kanatta forma giyebilen Silva, “Burayı seçmem kolay oldu. Beşiktaş’a karşı oynamıştım. Taraftarın atmosferini, nasıl bir atmosfer yarattıklarını çok iyi biliyorum. O yüzden çok. heyecanlıyım. Zaferler kazanmak ve kupalar kazanmak için söz veriyorum. Büyük mutlulukla giyiyorum bu formayı. Daha da çok giyeceğim. En önemlisi bu forma üstümdeyken de büyük zaferler kazanırken terleteceğim” dedi.

BENFİCA’YLA 3 ŞAMPİYONLUK

Benfica’da 326 maçta 94 gol ve 79 asistlik katkı veren Rafa Silva, 3 lig şampiyonluğu, 2 Portekiz Kupası ve 2 Süper Kupa kazandı. Portekiz Milli Takımı’yla Avrupa Şampiyonluğu ve UEFA Uluslar Ligi zaferi de var.

SOL BEKE ÜÇ ADAY

Masuaku ile yolları ayıracak olan Kartal, üç isim üzerine yoğunlaştı. Listenin ilk sırasında Roma forması giyen 31 yaşındaki Leonardo Spinazzola var. Sevilla’nın 32 yaşındaki Arjantinli oyuncusu Marcos Acuna ilgilenilen bir diğer isim. Real Betis’te oynayan 24 yaşındaki Barcelona altyapısından yetişen Juan Miranda da adaylar arasında.

Haberin Devamı