SporKartal'ın şakası yok

Kartal'ın şakası yok

Paylaş
Kartal'ın şakası yok

Beşiktaş, sahasında Sivas’ı 27’de Immobile (pen.) ve 89’da Gedson’un attığı gollerle devirdi. Farklı Lugano zaferiyle Avrupa Ligi biletini cebine koyan, ardından ligde 3’te 3 yapan siyah-beyazlılar, milli araya yüksek moralle girdi.

Beşiktaş’ın keyfi yerinde... Avrupa Ligi biletini cebine koyan siyah-beyazlılar, ligde de 3’te 3 yaptı. Kartal, sahasında Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş, böylece milli araya yüksek moralle girdi. 23. dakikada Masuaku’nun ortasında top, ceza alanı içinde Radakovic’e çarptı. Beşiktaşlı futbolcular penaltı itirazı yaptı, hakem Direnç Tonusluoğlu devam dedi. Ancak VAR uyarısı sonrası pozisyonu izleyen Tonusluoğlu, beyaz noktayı gösterdi. 27’de penaltıyı kullanan Immobile, kaleci Ali Şaşal’ı terse yatırdı: 1-0.

Haberin Devamı

DİREĞE TAKILDI

40’ta Immobile, nefis bir ara pasıyla Muçi’yi kaçırdı. Ancak Arnavut futbolcu topu kontrol edemeyince Beşiktaş, mutlak bir golden oldu. 45+2’de Masuaku’nun frikiğinde top, üst direkten döndü. 70’te Rashica’nın ortasında topa, önce Silva ardından Semih dokunamadı. 73’te Semih’in pasında Mustafa’nın dokunuşunu Ali Şaşal kornere çeldi. 82’de Silva’nın şutunu Ali Şaşal kurtardı. 85’te Sivas kalecisi, bir kez daha Mustafa’ya geçit vermedi. 89’da Sivas defansının hatasını iyi değerlendiren Gedson, aşırtma bir vuruşla skoru belirledi: 2-0.

HERKES KENDİNİ HAZIR TUTMALI

Beşiktaş’ta teknik direktör Bronckhorst, galibiyetin ardından mutluydu. Gol yemeden kazanmanın önemine değinen Hollandalı hoca, “2 farklı kazandık ama daha fazla gol atabilirdik. Ama bunlar futbolda olan şeyler. Takımımın sahada gösterdiği performanstan ötürü mutluyum. Herkes üzerine düşeni yaptı. Uzun bir maratonun içindeyiz. Bu nedenle herkes kendini hazır tutmalı. Kadrodaki tüm oyunculara ihtiyacımız olacak. Milli aranın ardından rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Yönetimimiz transfer için çalışıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

IMMOBİLE DURMUYOR

Beşiktaş’ın süper forveti Immobile, gollerine devam ediyor. Sivas filelerini penaltıdan havalandıran İtalyan futbolcu, ligdeki gol sayısını 3’e yükseltti. Siyah-beyazlı forma altında 6. resmi maçına çıkan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 7 kez gol sevinci yaşayıp durdurulamaz bir performans sergiledi.

ONANA YETİŞMEDİ

Bronckhorst’un gelişiyle yeniden forma şansı bulan Onana, dün kadroda yoktu. Arka adalesinde ağrı bulunan Kamerunlu futbolcu, hafta içinde Lugano ile oynanan karşılaşmada olduğu gibi takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.