SporKartal'ın yeni golcüsü Immobile

Kartal'ın yeni golcüsü Immobile

Paylaş
Kartal'ın yeni golcüsü Immobile

Siyah-beyazlılar, 34 yaşındaki İtalyan forvet Ciro Immobile’yle 2 yıllığına anlaştı. Birkaç güne İstanbul’a gelecek olan yıldız forvet, imzayı atıp yeni sezon hazırlıklarında takıma katılacak.

Beşiktaş, transferde ses getirecek bir hamleye imza attı. Gabriel Paulista ve Rafa Silva gibi önemli yıldızları kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Lazio'da forma giyen İtalyan forvet Ciro Immobile, transferinde de mutlu sona ulaştı. 34 yaşındaki İtalyan forvet, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. İtalyan futbolcu, geçtiğimiz sezon Serie A'da 31 maçta 7 gol atarken 1 de asist yapmıştı.

Haberin Devamı

LAZİO'YU SİLMİŞTİ

Golcü futbolcu, İtalya Milli Takımı ile de 57 maçta 17 gol atmıştı. Geçtiğimiz sezon bir grup Lazio taraftarı, teknik direktör Sarri'nin gönderilişinden sorumlu tuttukları Immobile'ye sözlü ve fiziksel saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli golcü, bu nedenle Lazio'da forma giymek istemediğini yönetime iletmişti.

593 MAÇTA 329 GOL

Juventus, Siena, Pescara, Genoa, Torino, Dortmund, Sevilla ve Lazio formaları giyen Immobile, 593 maçta 329 gol atarken 75 kez de asist yaptı.

STOPERE UDUOKHAİ

Beşiktaş, Almanya’da Augusburg forması giyen 26 yaşındaki stoper Felix Uduokhai’yi İstanbul’a getirdi. Yönetimin gizlice getirdiği Alman savunmacıya tesisleri gezdirdiği öğrenildi. Almanya’ya geri dönen 1.93 boyundaki Uduokhai transferinin yakın zamanda olumlu sonuçlanması bekleniyor. 26 yaşındaki savunmacı, hava hakimiyetinin yanı sıra yerinde müdahaleleriyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı