Spor Kean Fener'in radarında

Kean Fener'in radarında

Paylaş
Kean Fener'in radarında

Fenerbahçe’de gündem forvet. Batshuayi’nin gidişiyle Depay ve Alvaro Morata gündeme gelmişti. Son iddia ise Juventus’un genç golcüsü Moise Kean.

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho transfer için harıl harıl çalışıyor. Batshuayi’yi tutmak için fazla çaba harcamayan, Dzeko ve Serdar Dursun’u yeterli bulmayan Portekizli hoca iki forvet istedi. Lewandowski başta Depay, Alvaro Morata gündeme gelen isimler oldu. Son iddia ise İtalyan basınından geldi. La Gazzetta dello Sport, Mourinho’nun, Juventus’un 24 yaşındaki forveti Moise Kean’ı istediği yönünde.

Haberin Devamı

30 MİLYON EURO’YA ALINDI

İtalyan oyuncu forvet dışında her iki kanatta oynayabiliyor. Juventus’ta iyi bir sezon geçirmeyen Kean’ın, Mourinho faktörü ile ikna edilmesi planlanıyor. Kean’ı Fiorentina’nın da takibe aldığı belirtiliyor. Juve, 2023’te 30 milyon euro bonservis ile Kean’ı Everton’dan transfer etmişti. Juve makul bir bonservis ile satmaya veya satın alma opsiyonlu kiralamaya sıcak bakıyor.

CRESPO’YA TALİP ÇIKTI

İsmail Kartal, Krunic’i transfer ederken, yabancı kontenjanı nedeniyle Miguel Crespo’yu İspanyol ekibi Rayo Vallacano’ya kiralık göndermişti. Sağlık kontrolünden geçen 27 yaşındaki Portekizli orta saha kampa katılacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek Crespo’yu Portekiz ekibi Sporting Lizbon istedi. Crespo için kararı kampta vatandaşı Mourinho verecek.

Haberin Devamı

SAMARDZİC’İ JOSE ARAYACAK

İtalyan basını, Fenerbahçe’nin Udinese forması giyen Lazar Samardzic ile ilgilendiğini de yazdı. Haberde 22 yaşındaki Sırp orta sahayı Jose Mourinho’nun bizzat arayacağı aktarıldı. Sırbistan’ın EURO 2024 kadrosunda yer alan merkez orta saha oyuncusu 1-1’lik Slovenya maçında 9 dakika süre almıştı. Samardzic, Dusan Tadic faktörü ile Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor.