SporKendini ispatladı

Kendini ispatladı

Paylaş
Kendini ispatladı

Sezonu Beşiktaş'ın başında Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Serdar Topraktepe, Semih Kılıçsoy’un performansı değerlendirdi.

Genç futbolcunun, milli takımda daha da yükseleceğini belirten Topraktepe, “Semih, altyapılarda gol kralı olmuştu. Beşiktaş’ı çok iyi temsil etti. Semih en kısa zamanda daha iyi yerlere gelir. Avrupa’dan teklifler var. A Milli Takımımız’dan çok beklentimiz var. Semih, kendisini ispatladı. Fiziksel olarak da iyi. Her şeyi yapabilecek kapasitede” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

GİT ARTIK ANTE REBİC!

Beşiktaş’ta gelecekler kadar gidecek isimler de merak konusu. Yolların ayrılması planlanan futbolculardan Rebic, yönetimi hayli zorlayacak. Kartal ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Hırvat kanat oyuncusu, yıllık 2.5 milyon euro maaş alıyor. 30 yaşındaki futbolcu, bu rakamı bulamayacağını bilerek ayrılmaya soğuk bakıyor. Rebic’in maliyetinden kurtulmak isteyen Beşiktaş’ta Samet Aybaba, Hırvat oyuncu ile pazarlık masasına oturacak.

HIRÇIN KARTAL!

Siyah-beyazlılar, dört büyük takım arasında sezonun en fazla kart gören ekibi oldu. TFF’nin dün yayımladığı istatistiğe göre Kartal’a sezon boyu 4 kırmızı ve 91 de sarı kart çıktı. Fenerbahçe 5 kırmızı, 88 sarı; Galatasaray ise 1 kırmızı, 65 sarı görürken Trabzonspor’un sayıları 1 kırmızı, 63 sarı şeklinde oldu.

Haberin Devamı

SAVİC’İN İSTEĞİ DUDAK UÇUKLATTI

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Atletico Madrid’in yıldızı Stefan Savic’le temasa geçmişti. İspanyol ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Karadağlı stoperin siyah-beyazlılardan 4 milyon euroluk maaş talep etmesi işi zora soktu. Rakamı hayli yüksek bulan yönetim, sıkı pazarlık yapacak. Maliyet uygun hale gelirse transfere son nokta konulacak