Spor "Kendisi destede yok"

"Kendisi destede yok"

Paylaş
"Kendisi destede yok"

Dursun Özbek, kendisine sinek ikili benzetmesi yapan Aziz Yıldırım’a, “İkili, mikili bir şey söyledi ama kendisi destede yok!” yanıtını verdi. Ali Koç’a ise “Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti. Galatasaray Başkanı’nın adını ağzına alırken, iki kez düşünsün” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe’yi hedef aldı. Galatasaray Başkanı, öncelikle ezeli rakiplerinin kongre sürecine değinip, “Kongrelerini izledik, küfür, kafir, saldırma... İki başkan adayı var, biri terk ediyor, öteki tek başına konuşuyor. Bunu Türk kamuoyu yorumlamalı” dedi. Özbek, önceki gece canlı yayına çıkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım hakkında ise sert sözler söyledi: “Tamamen kayıkçı kavgası! Futbolla, sporla ilgili olmayan tartışmalar. Türk sporuna hiçbir faydası olmayan yayın oldu. Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti. Çok dikkat etsin. Galatasaray Başkanı’nın adını ağzına alırken, iki kez düşünsün. Aziz Bey ikili, mikili bir şey söyledi ama kendisi destede yok! İki tane başarısız başkan. İkisi de en çok Galatasaray şampiyonluğu gören başkanlar. Bunun ezikliğini üzerinden atamıyorlar. Bizim başarılarımız onların ayarlarını bozdu.”

Haberin Devamı

SİLVA’YI YALANLAMADI

Dursun Özbek’e transferler de soruldu. Özbek, Fenerbahçe’nin yeni hocası Mourinho’nun, “Rafa Silva harika bir oyuncu ama Galatasaray’a transferinin yakın olduğunu duydum” sözlerine karşılık, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor, zaten çok önceden başladık. En kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Kamp dönemine yetiştirmek için büyük gayret gösteriyoruz” derken transfer iddiasını yalanlamaması dikkat çekti.

PROJEMİZ HAZIR

Özbek, Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için projelerinin hazır olduğunu söyledi. Galatasaray Başkanı, “Seçim dönemine denk geldi. Projesi hazır. Yeni yönetime gelenlerin yapmasını daha uygun bulduk. Bankalar Birliği’nden çıkmanın doğru olacağını 6 sene önce söyledim. Rakiplerimiz yeni yeni söylemeye başladı” dedi.

Haberin Devamı

KREDİYİ TÜKETTİ

Galatasaray’da bu sezonu kiralık geçiren Ndombele, Tottenham’da da istenmeyen adam ilan edildi. Premier Lig ekibi, sarı-kırmızılı takımda beklentilerin hayli altında kalan Fransız futbolcunun kalan 1 yıllık kontratını fesh etme kararı aldı.

AKMAN HAMLESİ

Sarı-kırmızılılar, 18 yaşındaki Efe Akman ile profesyonel sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Yönetimin, yeteneğini çok beğendiği genç oyuncuyla kısa süre içerisinde kontrat imzalaması bekleniyor. Ön liberoda görev yapan Efe Akman, A Takım’la 2 resmi maça çıktı.