SporKerem Aktürkoğlu Spartak Moskova'nın teklifini reddetti

Kerem Aktürkoğlu Spartak Moskova'nın teklifini reddetti

Paylaş
Kerem Aktürkoğlu Spartak Moskova'nın teklifini reddetti

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Köhn için Spartak Moskova ile anlaştı, ancak futbolcular “evet” demedi. Kerem parasal sorun yaşarken, Alman futbolcu ise savaş endişesi taşıyor.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için Spartak Moskova’ya “evet” dedi ama oyuncular anlaşamadı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, Rus ekibinin iki futbolcu için yaptığı 20+2 milyon euroluk teklife olumlu yanıt verdi. Buna karşın her iki oyuncunun transfere mesafeli yaklaştığı ortaya çıktı.

KEREM 3.5 MİLYON EURO İSTEDİ

Milliyet'ten Nevzat Dindar2ın haberine göre; Kerem Aktürkoğlu’nun kendisine teklif edilen yıllık 2.2 milyon euroyu az bulduğu ve 3.5 milyon euro istediği belirtildi. Moskovalı yöneticilerin milli futbolcuyu ikna etmek yeni bir teklif hazırlayacağı bildirildi.

Köhn’ün ise Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle endişeli olduğu öğrenildi. Alman futbolcunun tereddütler yaşadığı ve kazanacağı parayı ülkesine götürmesine sorun oluşturabileceğini düşündüğü belirtildi. Galatasaray’ın, Kerem ve Köhn’ün vereceği karara göre transfer konusunun yeniden ele alınacağı bildirildi.

Haberin Devamı

GABRİEL SARA HAZIR

Cim-Bom’un son transferi Gabriel Sara, bugünkü maçta oynamak için hazır... Brezilyalı futbolcunun, Teknik Direktör Okan Buruk tarafından bugünkü Hatay maçında ilk 11’de sahaya sürülmesi bekleniyor. Yine takımla beraber çalışan Jelert’in ise kadroya alınacağı ancak yedek soyunacağı belirtildi.