SporKeşke Fred'le oynasaydım

Keşke Fred'le oynasaydım

Paylaş
Keşke Fred'le oynasaydım

Cim Bom’un Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, “Fred geçtiğimiz sezonun en iyi oyuncularından bir tanesi. Bizim tarafta oynaması çok güzel olurdu ama maalesef rakip takımımızda” dedi.

Galatasaray’da Uruguaylı orta saha Lucas Torreira, DHA’ya açıklamalarda bulundu. Torreira, ezeli rakip Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fred’den övgü dolu sözlerle bahsederken “Keşke birlikte oynasaydık” dedi. Başarılı orta saha, “Fred’in Türkiye’de oynaması gerçekten büyük bir şans. Maalesef rakip takımda oynuyor. Ama yine de onunla oynamak, oynuyorken görmek bizim için bir keyif oluyor. Geçtiğimiz sezonun en iyi oyunculardan bir tanesi olduğunu da biliyoruz. Çok güzel olurdu tabii ki de bizim tarafımızda oynuyor olsaydı” diye konuştu.

Haberin Devamı

SON DURAĞIM BURASI

Torreira, şöyle devam etti: “Muhtemelen Galatasaray benim Avrupa’daki son takımım olacak. İsterim tabii ki de Güney Amerika’da olayım, bir an önce oynayayım. Galatasaray formasıyla her şeyi kazanmak istiyorum. Fenerbahçe’nin U19 takımıyla Süper Kupa’ya çıkmasını kabul edemedim. Türk futbolu için bu tarz şeylerin olmaması lazım.

İSTANBUL’U ÇOK SEVİYORUM

Torreira, “Türkiye’ye gelmeden önce Muslera neredeyse her gün beni arıyordu. İlk zamanlar gelmeyi istemiyordum ama şimdi İstanbul’u çok seviyorum” dedi.

47

Torreira, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 47 maçta oynadı.

WENDEL İÇİN SIKI PAZARLIK

Galatasaray’da orta saha transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Zenit’in Brezilyalı yıldızı Wendel için Rusya’ya çıkarma yapmıştı. Oyuncunun Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. 20 milyon euro talep eden Zenit yönetimiyle pazarlıklar başladı. Görüşmelerde 1-2 güne sonuç alınması bekleniyor. 2020 yılından bu yana Zenit forması giyen Wendel, Rus ekibinde çıktığı 124 maçta 20 gol attı ve 25 asist yaptı.

Haberin Devamı

YUNUS’A YENİ TALİP HELLAS VERONA

Geçen sezonu Leicester City’de kiralık olarak geçiren Yunus Akgün’e birçok Avrupa kulübü talip oldu. İtalya Serie A’dan Hellas Verona Yunus için Galatasaray ile resmi görüşmelere başladı. Milli yıldızın da İtalya’da oynamak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonuyla Yunus’u kiralamayı düşünüyor.

D-SMART’TA SAHNE ASLAN’IN

Sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, üçüncü özel maçına çıkacak. Son şampiyon, bugün saat 20.30’da Slovakya takımlarından Trencin ile karşılaşacak. Bu maç, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak. Linz şehrinde bulunan 17.500 seyirci kapasiteli Raiffeisen Arena’da oynanacak karşılaşmada tribünlerin tamamen dolması bekleniyor.