SporKeskin nişancı Immobile

Keskin nişancı Immobile

Paylaş
Keskin nişancı Immobile

Beşiktaş’ın yıldızı Ciro Immobile, Avrupa’nın 5 büyük ligi içinde “Şutları en yüksek gole çevirme yüzdesine” sahip oldu. 34 yaşındaki İtalyan golcü 18 şuttan 8 gol çıkardı.

Beşiktaş, Konyaspor’u yenerek bir maç eksiği ile lider Galatasaray’ın 5 puan arkasında yerini aldı. Kartal bu hafta sonunda ezeli rakibini yenerek farkı 2’ye indirmeyi, eksik maçı nedeniyle de “Gizli lider” konumuna yükselmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlı ekibin başarısında 34 yaşındaki İtalyan golcü Ciro Immobile’nin payı büyük. Immobile ligde attığı 8 golle Gol Krallığı listesinde en yakın rakiplerine 3 gol fark (Tadic, Dzeko, Figueiredo, Piatek’in 5’er golü var) attı.

Haberin Devamı

GOLLERE DEVAM

Immobile, golcülüğü ile Avrupa’nın 5 büyük liginde de zirveye çıktı. İtalyan oyuncu kaleye 18 şut yollarken, bunlardan 8 gol çıkardı. En yüksek gole çevirme yüzdesine sahip olan Immobile, Beşiktaş formasıyla çıktığı 12 maçta 12 gole ulaştı. Süper Kupa’da Galatasaray’a 2, Avrupa’da Lugano mücadelesinde 2 gol atan Immobile, önce Lyon’a sonra da Galatasaray’a gol atacağını iddia etti.

GİZLİ KAHRAMAN SVENSSON

Sezon başında gönderileceği konuşulan Jonas Svensson performansıyla herkesi şaşırttı. Kayserispor maçında hastalığı nedeniyle oynayamayan Norveçli sağ bek diğer 7 maçta görev aldı. 6’sında 90 dakika sahada kalan Svensson, hocası Bronckhorst’un vazgeçilmezi oldu.

ZALEWSKİ’Yİ İSTERSEK ALIRIZ

Haberin Devamı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, İtalya’da katıldığı ödül töreninde konuştu. Beşiktaş’ın gündeminde olduğu belirtilen Romalı oyuncu Nicola Zalewski de soruldu. İkinci başkan Yücel, “Zalewski için bakıyoruz, bununla ilgili açıklama yapamam. Eğer Beşiktaş bir futbolcuyla ilgilenirse onu alır” cevabını verdi. Yücel, Immobile için ise, “Bizimle mutlu, biz onu Türkleştireceğiz” diye konuştu.