SporKomutan Rafa

Komutan Rafa

Paylaş
Komutan Rafa

Trabzonspor deplasmanında Bronckhorst’un en büyük kozu 31 yaşındaki Portekizli futbolcu olacak. Takımın tüm pas trafiğini yönetecek olan tecrübeli oyuncu, hem arkadaşlarını pozisyona sokacak hem de uzaktan atacağı şutlarla skor katkısı vermeye çalışacak.

Sezona göz kamaştıran bir başlangıç yapan Beşiktaş, iyi gidişi Trabzon’da da sürdürmek istiyor. Yarın Trabzonspor’a konuk olacak siyah-beyazlılarda teknik direktör Bronckhorst, rakibi imha planını hazırladı. Karadeniz ekibi önünde Hollandalı hocanın en büyük kozu Rafa Silva olacak. Gio, zorlu deplasmanda tüm planını 31 yaşındaki Portekizli futbolcu üzerine kurdu. Sezon başından beri gizli santrfor rolünü üstlenen Silva, bu kez pas trafiğini yönetip takımın beyni olacak. Gedson’u orta alana çekecek olan Bronckhorst, 10 numara bölgesinde görev vereceği Silva’nın oyun kurucu özelliğinden faydalanacak. Atacağı paslarla takım arkadaşlarını pozisyona sokacak olan yıldız futbolcu, sık sık uzaktan kaleyi yoklayıp skor katkısı vermeye çalışacak.

Haberin Devamı

SON KARAR MARİO

Bronckhorst, derbide sol kanatta yeni transfer Joao Mario’yu oynatmayı planlıyor. Fiziksel olarak hazır durumda gelen tecrübeli futbolcu, görev alması halinde siyah-beyazlı formayı ilk kez sırtına geçirecek. Sakatlığını atlatmasına rağmen idman eksiği bulunan Semih ile Muçi, hamle oyuncusu olarak kenarda bekleyecek.

EFSANELER BULUŞTU

Beşiktaş’ın efsane isimleri Türkiye’de bir araya geldi. Siyahbeyazlıları 3 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktör Gordon Milne ile eski ünlü oyuncu Ian Wilson, tatilini Bodrum’a geçiriyor. Bu iki isim, Bodrum’da buluştukları o dönemin eski yöneticisi İsmail Ünal’la birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

AMARTEY’E FESİH

Beşiktaş, kadroda düşünülmeyen Daniel Amartey’in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Haberin Devamı

BİZ AİLECE BEŞİKTAŞLIYIZ

Siyah-beyazlıların 100. yıl şampiyonluğunda kadroda bulunan kaleci Oscar Cordoba’nın kızı Vanessa, ailece Beşiktaşlı olduklarını söyledi. Kartal’ın kadın futbol takımında görev alan Vanessa, “Biz her zaman kendimizi Beşiktaş’a ait hissettik. Şimdi buradayım ve çok mutluyum” şeklinde konuştu.

ŞORTA SPONSOR

Beşiktaş, yeni bir iş birliği anlaşmasına imza attı. 26. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Bahçeşehir Üniversitesi, siyah-beyazlı futbol A Takımı’nın şort sponsoru oldu.