SporKorkumuz yok

Korkumuz yok

Paylaş
Korkumuz yok

Avrupa Ligi’nde Elfsborg’u, ardından derbide Beşiktaş’ı konuk edecek Galatasaray’da zafere inanç tam. Okan Buruk, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Kimseden korkumuz yok. Taraftarımızın önünde hem Elfsborg’u hem de Beşiktaş’ı yeneceğiz” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de yenilgisiz lider Galatasaray’ı kritik bir hafta bekliyor. Sarı-kırmızılılar, hem Avrupa’da hem de ligde zirve yarışını yakından ilgilendiren iki maç oynayacak. Avrupa Ligi’nde yarın Elfsborg’u konuk edecek olan Cim Bom, pazartesi günü ise derbide Beşiktaş’ı ağırlayacak. Bu zorlu periyotta teknik direktör Okan Buruk takımın, futbolcular da hocalarının performansına güveniyor. Ligde art arda 13 deplasman galibiyeti alıp Süper Lig rekoru kıran Galatasaray, Avrupa’da son 10 ayda en iyi dış saha performansına sahip takım oldu. Son 27 lig maçında 25 galibiyet alan Aslan, Buruk yönetiminde 109 maçta 82 galibiyet, 12 beraberlik ve 15 yenilgi yaşadı. Genç teknik adam bu süreçte yüzde 75 galibiyet yüzdesi yakaladı. Buruk her iki maçta da özellikle güçlü forvet hattına güveniyor. Oyuncularıyla bir toplantı yapan başarılı çalıştırıcı, “Kimseden korkumuz yok. Taraftarımızın önünde hem Elfsborg’u hem de Beşiktaş’ı yeneceğiz. Sizlere olan güvenim tam” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ASLAN’A SLOVEN HAKEM

Galatasaray’ın yarın sahasında Elfsborg’u konuk edeceği maçın hakemi belli oldu. UEFA, kritik karşılaşmada Sloven hakem Matej Jug’u görevlendirdi. Jug’un yönettiği 9 maçta milli takımımız ve temsilcilerimiz 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

OSİMHEN PAYLAŞIMI

Galatasaray’ın dünkü idmanın ardından yaptığı paylaşımlarda Osimhen detayı dikkat çekti. Sarıkırmızılılar, Antalyaspor maçında röveşata ile jeneriklik bir gole imza atan Nijeryalı forvetin, yine fantastik vuruşlar denediği fotoğraflar paylaştı. Bu paylaşımlar sosyal medyada büyük beğeni aldı.

MUSLERA’NIN CEZASI BİTECEK

Muslera, Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki Young Boys maçında direkt kırmızı kart görmüş ve UEFA’dan 3 maç ceza almıştı. Uruguaylı kaleci, Avrupa Ligi’ndeki PAOK ve Rigas Skola maçlarında görev yapmamıştı. 38 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, Elfsborg maçında da forma giymeyip cezasını tamamlayacak.

Haberin Devamı

MESAİ SÜRÜYOR

Sarı-kırmızılılar, Elfsborg maçı hazırlıklarına önceki gün yaptığı idmanla başlamıştı. Cim Bom, dün yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yaptıkları idmanda teknik ve taktik çalışmalar üzerinde durdu.

FORMA BERKAN’A

Galatasaray’da Antalya maçında sakatlanan Jakobs, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak. Teknik direktör Okan Buruk, Senegalli futbolcunun yokluğunda sol bekte Berkan’a forma verecek. Genç hocanın, bir olumsuzluk yaşanması halinde bu bölgede Barış Alper’i oynatma opsiyonu da mevcut.