SporKostic Fener'de

Kostic Fener'de

Paylaş
Kostic Fener'de

Fenerbahçe, Galatasaray’ın imza aşamasına getirdiği Filip Kostic’i bitirdi. Fener’in resmen açıkladığı 31 yaşındaki sol kanat imza atmak için İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe, Galatasaray’ın imza için İstanbul’a getirmeye hazırlandığı Sırp orta saha Filip Kostic’i resmen açıkladı. Resmi siteden, “Filip Kostic’in kiralanması için Juventus ile anlaşmaya varılmış, oyuncu İstanbul’a davet edilmiştir” açıklaması yapıldı. 31 yaşındaki sol kanat dün gece İstabul’a geldi. Kostic kendisini karşılayan taraftarlara, “Şampiyonluk için geldim. Çok heyecanlıyım” dedi.

Haberin Devamı

TADİC-MOURİNHO BİTİRDİ

Galatasaray ile görüşme yapılırken Fenerbahçe’nin devreye girdiği, menajeri Alessandro Lucci ve Kostic ile yapılan görüşmelerde prensipte anlaşıldığı belirtildi. Kostic’in Dusan Tadic’in rolü ve sonrasında Mourinho ile görüştükten sonra kararını kesinleştirdiği öğrenildi. Fenerbahçe’nin satın alma opsiyonu ile Kostic’i kiralayacağı belirtiliyor. Oyuncunun piyasa değeri 6.5 milyon euro, Juventus ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

8-38-3 MEDİNA KESİN TARİH BELİRSİZ

Fenerbahçe’nin ara transferde kadrosuna katmak için her konuda anlaştığı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Medina için her gün yeni gelişme yaşanıyor. Boca Juniors Sportif Direktörü Mauricio Serna, “Medina’nın kariyerine Fenerbahçe’de devam edeceği kesin. Ancak zamanı belli değil” dedi. Arjantin basını ise, “Boca, Medina’nın yerini bu aşamada dolduramayacağı için ara transferi şart koşmuştu. Ancak zaman ne gösterir bilemeyiz” diyerek imzanın her an olabileceğini işaret etti.

Haberin Devamı

DZEKO YETMEDİ

Uluslar Ligi’nde Hollanda, Bosna Hersek’i 5-2 mağlup etti. Fenerbahçe kaptanı Edin Dzeko 73. dakikada skoru 3-1 yapan golü atsa da yenilgiyi önleyemedi.

OSAYİ’DEN İYİ HABER

Sakatlığı nedeniyle Rize ve Alanya maçlarını kaçıran Osayi, Nijerya Milli Takımı’ndan da çıkarılmıştı. Samandıra’da tedavisini sürdüren Osayi’nin Kasımpaşa ve Galatasaray maçlarını kaçıracağı kesin gibi. Nijeryalı sağ bek ay sonundaki Antalya deplasmanında kadroda olabilir.