SporKral golcü Kartal'da

Kral golcü Kartal'da

Paylaş
Kral golcü Kartal'da

Siyah-beyazlı taraftarların yolunu gözlediği Ciro Immobile, dün akşam İstanbul’a geldi. Altın Ayakkabı ödülü bulunan, 4 kez Serie A, 1 kez de UEFA Avrupa Ligi’nde gol krallığı yaşayan 34 yaşındaki İtalyan forvet, sağlık kontrolünden geçip 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş taraftarının gözü aydın... Siyah-beyazlılar, yolunu dört gözle beklediği Ciro Immobile’ye nihayet kavuştu. 34 yaşındaki İtalyan forvet, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. İkinci başkan Hüseyin Yücel ile birlikte gelen tecrübeli golcünün, bugün sağlık kontrolünden geçip resmi imzayı atması bekleniyor. Altın Ayakkabı ödülü bulunan, 4 kez Serie A, 1 kez de UEFA Avrupa Ligi’nde gol krallığı yaşayan Immobile için Lazio’ya 3 milyon euro bonservis ödenecek. 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak olan yıldız futbolcu, sezon başına yaklaşık 6 milyon euro kazanacak.

Haberin Devamı

Kral golcü Kartalda

KÜLLERİNDEN DOĞABİLİR

Kral golcü, son dönemde her ne kadar düşüş içinde olsa da yeniden İtalya Milli Takımı’na dönmeyi hedeflediği için Beşiktaş’ı seçti. Peki 34 yaşındaki oyuncu bunu başarabilir mi? Beşiktaş’ın hocası Bronckhorst, tekniği ve bitiriciliğine çok güvendiği Immobile’yi ısrarla istedi. Hollandalı teknik adam, Rafa Silva ile besleyeceği tecrübeli futbolcunun patlama yapacağına inanıyor. Mario Gomez örneği göz önünde bulundurulursa Immobile, Beşiktaş’ta küllerinden doğabilir.

CIRO IMMOBILE KİMDİR?

BOY, YAŞ: 1.85 metre, 34
MEVKİİ: Forvet
ÜLKESİ: İtalya
FORMA GİYDİĞİ TAKIMLAR: Siena, Juventus, Grosseto, Pescara, Genoa, Torino, Dortmund, Sevilla, Lazio
PİYASA DEĞERİ: 4 milyon euro
MİLLİ KARİYER: 57 maç, 17 gol

Haberin Devamı

 Kral golcü Kartalda

İkinci başkan Hüseyin Yücel, uçak yolculuğunda Immobile’yle tavla oynadı.

 Kral golcü Kartalda

İSTİKRARI YENİDEN TÜRKİYE’DE BULACAĞIZ

Beşiktaş, Ciro Immobile transferini açıkladı. Immobile, havalimanında İtalyan basınına yaptığı açıklamada, “Lazio taraftarlarına selamlar. 8 harika yıl geçirdik, her şey muhteşemdi. Beşiktaş’tan teklif geldi. Biz istikrarı Türkiye’de de bulacağız. Ailem ve başkanla Beşiktaş’tan gelen teklifi konuştuk ve oraya gitmeye karar verdik” şeklinde konuştu. Bu arada İtalyan golcünün, Beşiktaş’ta Lazio’da olduğu gibi 17 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

BU BÜYÜKLÜK ANLATILAMAZ

Beşiktaş’ın yeni transferi Paulista, Slovenya kampında basın mensuplarının karşısına geçti. Siyah-beyazlılara geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren 33 yaşındaki Brezilyalı stoper, “Beşiktaş’ın büyüklüğünü anlatmaya gerek yok. Beşiktaş’ın, hak ettiği başarıları kazanması için elimizden geleni yapacağız. Zago’nun kariyerini biliyorum. Ben de onun gibi kupalar kazanmak, kendi hikayemi yazmak istiyorum. Kısa sürede adapte olup taraftarlarımıza bir kaptan gibi olduğumu göstereceğim” dedi.

İKİNCİ SINAVDA

Slovenya’da kampta bulunan Beşiktaş, bugün Hırvat ekibi Dinamo Zagreb ile hazırlık maçı yapacak. Lendava Stadı’nda oynanacak mücadele saat 18.30’da başlayacak. Siyah-beyazlılar, İstanbul’da oynadığı ilk hazırlık maçında Ümraniyespor ile golsüz berabere kalmıştı. Kartal, 17 Temmuz’da Shakhtar ve 20 Temmuz’da da Grazer ile özel maçta karşılaşacak.

Haberin Devamı

DAVY KLAASSEN ZORA GİRDİ

Bir süredir Beşiktaş’ın gündeminde olan Davy Klaassen transferi zora girdi. Inter’den ayrılan ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki orta saha için Parma devreye girdi. İtalyan basını, Serie A temsilcisinin Hollandalı futbolcuya Beşiktaş’a nazaran daha cazip bir teklif sunduğunu duyurdu. Haberde Klaassen’in Lazio’nun da radarında olduğu belirtildi.