SporLenglet sürprizi

Lenglet sürprizi

Paylaş
Lenglet sürprizi

Transfere kısa süreli es veren Beşiktaş, gözünü Barcelona’nın stoperine çevirdi. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Aston Villa’da kiralık oynayan Clement Lenglet’i kadrosuna katmak için harekete geçti.

İspanyol ekibinin kadroda düşünmediği 29 yaşındaki Fransız futbolcu, kariyerini Avrupa’da sürdürmek istiyor. Beşiktaş’ın, Arabistan’dan gelen teklifleri geri çeviren Lenglet’in maaşının bir kısmını ödemeyi kabul etmesi halinde bu transferde avantajlı olabileceği öne sürüldü. Lenglet’in, Barcelona ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

KARTAL’DAN SES YOK

Beşiktaş, TFF 1. Lig takımı Bandırmaspor ile oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı. Beşiktaş maça Ersin, Onur, Necip, Tayyip Talha, Emrecan Terzi, Demir Ege, Salih Uçan, Muçi, Can Keleş, Muleka, Immobile 11’i ile başladı. Hazırlık maçlarında bekleneni veremeyen Kartal (Ümraniye: 0-0, S.Donetsk: 0-1, Grazer: 5-1) 27 Temmuz’da Kocaeli’nde Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

MAVİ KART İTİRAZI

Yeni TFF yönetiminin ‘mavi kart’ kuralını kaldırması hem Beşiktaş hem de Galatasaray’ı harekete geçirdi. Beşiktaş’ta Bahtiyar Zaynutdinov, Galatasaray’da Kerem Demirbay ve Yusuf Demir bu kurala uyan isimlerdi. Her iki kulüp, TFF’ye başvurarak bu kuralın mevcut sözleşmeli oyuncuları kapsamadığına yönelik bir ek madde çıkarılmasını isteyecek.

Haberin Devamı

REBİC KADRO DIŞI

Beşiktaş’ta ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Ante Rebic, kadro dışı bırakıldı. Teknik direktör Bronckhorst’un raporu doğrultusunda A Takım ile idman yapmayacak olan Hırvat futbolcu; Chamberlain, Amartey, Kartal Kayra, Montero ve Tayfur ile birlikte çalışmalarını takımdan ayrı sürdürecek.