Spor"Liderlik yapmaya geldim"

"Liderlik yapmaya geldim"

Paylaş
"Liderlik yapmaya geldim"

Beşiktaş’ın yeni transferi Ciro Immobile, “Beni çok istediler, kendimi özel hissettim. Mertens ve Bonicci’den bilgi aldım, kararımı verdim. Takım içinde lider aranıyordu, geldim” dedi.

Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan ve önceki akşam takımın Slovenya kampına katılan İtalyan golcü Ciro Immobile, ikinci başkan Hüseyin Yücel ve futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar ile birlikte basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Immobile, “Benim ilgimi çeken ilk şey aşırı istekli olmaları. İstanbul güzel şehir, benim gibi geniş ailesi olan insanlar şehir bazında karar alır. İstanbul seçimim oldu. Mertens ve Bonucci’den bilgi aldım, imza atarken aklımda tek soru işareti kalmadı” dedi.

Haberin Devamı

FORMAMIN TERİNİ GÖRECEKLER

“Takım içinde gol anlamında liderlik yapacak bir profil aranıyordu, kabul ettim” diyen Immobile, önemli bir sezona hazır olduğunu, muhteşem taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlandığını söyledi. Immobile şunları söyledi: “8 senelik Lazio macerasından sonra yeni bir sayfa açmak için buradayım. Kendimi önemli hissettim. Taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. Maç sonunda formamın terli olduğunu onlara göstereceğim. Icardi, Mertens, Dzeko önemli oyuncular, büyük bir rekabet olacak.”

25 GOLÜN ALTINA DÜŞMEZ

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Immobile’nin 25 golün altına düşmeyeceğini söyledi. “Immobile, Beşiktaş’a yakışır bir transfer oldu. Bence penaltılarla birlikte 25 golün altına düşmez” diyen Feyyaz Uçar, 7 oyuncu ile ayrılık görüşmeleri yaptığını belirterek, “Bazılarına teklif var, bazılarına yok. Seferberlik ilan ettik, zor bir süreç ve başaracağız” diye konuştu. Gönderilecek isimlerin Amartey, Chamberlain, Montero, Rebic, Tayfur, Kartal Kayra ve Kerem Atakan olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

GOL SÖZÜ VERMEM

Immobile kaç gol atacağıyla ilgili soruya şöyle cevap verdi: “Hocamızla konuştuk. Takımın ihtiyacına göre nerede oynayacağıma karar vereceğiz. Gol sayısı sözü veremem. Ama elimden geleni yapacağımın sözünü veriyorum.”