SporLille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Lille - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Lille - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Paylaş
Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Lille - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turunu başarıyla geçerek İsviçre'nin Lugano takımını toplamda 6-4'lük skorla saf dışı bıraktı. Peki, Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Lille - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Sorusu, merak ediliyor ve araştırılıyor. Şimdi ise sarı-lacivertliler, 3. ön eleme turunda güçlü Fransız ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek. İlk maçın Fransa'da, rövanşın ise İstanbul'da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacağı bu heyecan dolu mücadelede, Fenerbahçe play-off turuna yükselme hedefiyle sahaya çıkacak. Peki, Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Lille - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Haberin Devamı

LİLLE - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız ekibi LOSC Lille ile karşı karşıya geliyor. Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünde sahaya çıkacak olan sarı-lacivertliler, ilk maçını 6 Ağustos 2024 Salı günü oynayacak. Lille'in ev sahipliği yapacağı bu önemli karşılaşma, Pierre Mauroy Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak. Fenerbahçe, bu zorlu deplasmanda avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta Şampiyonlar Ligi Lille - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi

LİLLE - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Lille - Fenerbahçe maçının yayın hakları Exxen platformuna ait. Karşılaşma, Exxen'in canlı yayınları aracılığıyla futbolseverlerle buluşacak. Exxen platformu üzerinden izlenebilecek olan maç, futbol tutkunları için heyecan verici anlar sunacak. Exxen abonesi olanlar, bu önemli karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecekler.

Haberin Devamı

Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta Şampiyonlar Ligi Lille - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi

LİLLE - FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Maalesef, Lille - Fenerbahçe maçı şifresiz olarak yayınlanmayacak. Maçı izlemek isteyen taraftarlar ve futbolseverler, Exxen platformuna abone olmaları gerekiyor. Exxen'in sunduğu bu özel yayın, maçın heyecanını yaşamak isteyenler için tek seçenek olacak. Maçın canlı yayınına erişmek isteyenler, Exxen platformu üzerinden abonelik işlemlerini tamamlayarak karşılaşmayı izleyebilirler.